Marie Claires must-haves

Ook leuk voor op je verlanglijstje!

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Een broek van Current/Elliott

Al sinds 2008 is het de missie van Current/Elliott om prachtige vintage-inspired jeans te maken. Daarbij heeft het label vakmanschap hoog in het vaandel – de broeken worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen. En dat maakt de broeken erg geliefd. De Current/Elliott broeken gaan bovendien een lange tijd mee, waardoor de jeans perfect zijn voor op de lange termijn!

Current/Elliott-broeken verkrijgbaar vanaf €198.

Een ultralight Cashmere top van Intimissimi

Een top van cashmere mag in de winter eigenlijk niet in je kledingkast ontbreken. Bij Intimissimi scoor je heel leuke, en ook nog eens betaalbare cashmere tops. De tops zijn comfortabel en verkrijgbaar in maar liefst vijftien kleuren. Van bruin tot zwart en van wit tot grijs - fijne neutrals voor in je garderobe.

Ultralichte trui met boothals van modale kasjmier, verkrijgbaar voor €39.90

Een item van Sleeper Holiday

Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde Sleeper de Holiday 2023 collectie, en die bevat prachtige Hollywood-inspired items die ook nog eens supercomfortabel zijn – zoals we natuurlijk van Sleeper gewend zijn. Onze favoriet? Dat is deze Atlanta Satin Crepe midi dress. Is zwart niet helemaal je ding? Geen zorgen, de midi-jurk is ook verkrijgbaar in roze.

Atlanta Satin Crepe Dress, verkrijgbaar voor €390.

Een glitterjurk van Smashed Lemon

Ben je alvast op zoek naar een feestelijke outfit voor Kerstmis of voor een eindejaarsfeestje? Neem dan zeker een kijkje bij Smashed Lemon. Het kledingmerk lanceerde onlangs de partycollectie met prachtige glitteritems. Deze jurk met V-hals en een zwart-goud zebraprintje is ons niet ontgaan.

V-hals jurk met glitter, verkrijgbaar voor €99,99.

Een parfum van & Other Stories

We zijn dol op het ontdekken van nieuwe parfums. De Act 1, Scene 3 Eau de Toilette van & Other Stories staat dan ook sinds kort op onze wishlist. Zoals zowel de kleur als de compositie van het flacon onthullen, heeft deze geur alle ingrediënten voor een echte drama. Topnoot granaatappel betreedt het podium samen met zwarte bes, terwijl mid-noten roos, leer en orris-fusion de aandacht trekken vlak voordat basisnoten patchouli en amber het geheel samenvoegen.

Act 1, Scene 3 Eau de Toilette, verkrijgbaar voor €35.

Natuurlijk is het leuk om deze items meteen in je virtuele winkelmandje te deponeren, maar we denken dat bovenstaande producten ook leuke items zijn om op je verlanglijstje te zetten. Met een beetje gelukt schenkt een geliefde je het dan voor Kerstmist of Sinterklaas!

Openingsbeeld: Currentt/Elliott