Deze 7 schoenentrends voor 2024 wil jij hebben

Aha!

Madame, 2024 wordt helemaal jouw jaar. Daar horen natuurlijk ook een paar prachtige nieuwe schoenen bij! Het komende jaar staat in het teken van opvallende keuzes, tijdloze klassiekers en vernieuwende twists – dus dat belooft nog wat. Van statement boots tot old-school loafers en flatforms (flatforms?!), met deze trends vindt iedere dame wel haar nieuwe favoriet. 

Benieuwd welke schoenen dit jaar niet mogen ontbreken in jouw garderobe? Lees dan snel verder en bereid je voor op een seizoen vol fashion-forward footwear! 

En dan nu: de top 7 schoenentrends voor 2024!

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht: de nieuwste trends op het gebied van schoenen voor dames. Lees snel verder, want dit wil je niet missen!

1. Statement boots

Statement boots zijn dé eyecatchers van 2024. Hoog, chunky, lakleer of met opvallende details. Een paar lieslaarzen wordt dit seizoen geen enkel probleem meer! Al deze modieuze laarzen passen eigenlijk perfect bij zowel een casual als chique outfit. Kijk snel wat jouw favoriete stijl is en geef je look een boost met jouw nieuwe power boots!

2. Old-school loafers en moccassins

We gaan back to basic met old-school loafers en moccassins. Deze tijdloze schoenen zijn helemaal terug van weggeweest en passen ook goed bij de schoolgirl-look die we dit seizoen steeds meer gaan zien. Met deze klassiekers combineer je stijl en comfort, voor een look die je eindeloos kunt blijven dragen. Instappers, suf? Wij dachten van niet!

3. Flatforms

Flatforms: misschien wel een van de meest controversiële schoenentrends van 2024! Dit jaar gaan wij de hoogte in, maar dan wel weer mét al het comfort van flats. Deze stoere platformschoenen maken van jou de it-girl die je altijd al hebt willen zijn. Voel je met elke stap alsof je over de catwalk loopt, en kies voor flatforms.

Teenslippers (met een twist!)

Ja, teenslippers zijn helemaal terug in 2024! Maar dit jaar krijgen ze een moderne twist. Vergeet de standaard teenslippers die weinig meer waren dan een zooltje en wat koordjes: deze teenslippers hebben stuk voor stuk iets wat ze absoluut uniek maakt. Van casual tot chique, teenslippers dragen we vanaf nu voor elke gelegenheid.

Strikjes

Strikjes zijn een gigantische trend in de mode- en beautywereld, en nu ook in schoenenland. Van grote strikken tot subtiele details, deze schattige toevoeging helpt jou om al je charmes in de strijd te gooien. En het beste is wel: strikjes vind je overal, van je statement boots tot je teenslippers. Zo scoor je meteen twee trends in één!

Neon sneakers

Lelijke schoenen zijn helemaal hip, en de neon sneaker is daar geen uitzondering op. Ga all out met felle kleuren en opvallende details over de hele schoen, of kies juist voor een subtiel neon accent voor een trendy touch.

Zilver

Metallics blijven domineren, en in 2024 zien we zilveren schoenen overal. Zilveren boots, zilveren pumps, zilveren sneakers: wat jouw go-to shoe ook is, met deze glinsterende schoenen in verschillende stijlen voeg je altijd een vleugje glamour toe aan je outfit. 

Veel shopplezier gewenst!

En ja, that’s it! Kan jij niet wachten om je slag te slaan en nu al bovenop de trends voor 2024 te zitten? Shop al je schoenen eens via deze online schoenwinkel, dan heb je je closet ook in één keer aangevuld. Het enige wat we nog willen zeggen: veel shopplezier gewenst! 

Beeld: Adobe Stock