Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Smashed Lemon-sets t.w.v. €339,97

Maak kans op een prachtige kledingset!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee keer een prachtige kledingset van Smashed Lemon weg!

Smashed Lemon

De feestdagen naderen met rasse schreden en dus halen we alles uit de kast – letterlijk en figuurlijk – om er zo mooi mogelijk uit te zien. Waar een goede party outfit aan moet voldoen? Veel glitters en pailetten. Heb je echter geen inspiratie voor een mooie partylook? Neem dan eens een kijkje bij Smashed Lemon.

Smashed Lemon heeft een hebberigmakende Festive Collection. In deze collectie vind je prachtige pantalons, glitter tops, sierlijke jurkjes, elegante jumpsuits, comfotabele truien en nog veel meer. Bovendien kun je bij deze store items vinden in maten XS tot 4XL. Er is dus voor ieder wat wils! Naast prachtige party outfits kun je bij Smashed Lemon ook terecht voor warme, sierlijke jassen, riemen en tassen.

Favorieten

Aangezien we fashionable én warm en comfortabel voor de dag willen komen tijdens kerst, mogen we een prachtige set met een paar van onze favoriete Smashed Lemon-items weggeven. Welke dat zijn? Komen ze:

Winnen

Zie jij jezelf al helemaal schitteren in een outfit van Smashed Lemon? Snappen we. We mogen daarom twee kledingsets weggeven die bestaan uit: de lange jas off white t.w.v. €169,99, de glitter pants in kleur naar keuze t.w.v. €89,99 en de glitter top in kleur naar keuze t.w.v. €79,99 met de totale waarde van €339,97! Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='85']

Deze winactie loopt tot en met 17 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Smashed Lemon zullen delen als je wint.