Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 MANIKO startersets t.w.v. €91

In een mum van tijd prachtige nagels.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een starterset van MANIKO weg.

Over MANIKO

De trends du moment op nagellakgebied zijn erg veranderlijk en persoonlijk, maar het verlangen naar een manicure die lang mooi blijft, is universeel en tijdloos. Met dat laatste helpt MANIKO je graag. Het in 2019 gelanceerde MANIKO nails presenteert met trots een nieuwe manier om je nagels te verfraaien. Het label biedt UV Gel Strips in vijftig kleuren en designs. En die strips – gemaakt van 100 procent semi-uithardende gellak – kun je moeiteloos thuis aanbrengen en bieden een salonwaardig resultaat.

De know-how

We horen je al denken, hoe werkt dat precies? We gidsen je er doorheen. De MANIKO UV Gel Strips bestaan uit het ware uit verschillende laagjes semi-uitgeharde nagellak, inclusief topcoat. Je hoeft dus niet met verschillende strips aan de slag. De strips hebben verschillende afmetingen en je kunt ze makkelijk afknippen en daarna bijvijlen zodat ze perfect op jouw nagel passen. Daarna hoef je de strips slechts 1 minuut uit te laten harden onder de LED-lamp.

Met de UV Gel Strips voorzie jij jouw nagels in zo'n 15 minuten van een salonwaardige manicure met gellook waar je lang van kunt genieten. De manicure blijft namelijk zo'n drie weken mooi. En het verwijderen? Ook dat is a piece of cake. Met het MANIKO Remover Serum kun je de lijm onder de strip oplossen en het daarna makkelijk verwijderen.

Winnen

Zou je de MANIKO Nails graag zelf willen proberen? Dan kun je het beste beginnen met de starterset. Zoals de naam al verklapt, bevat deze set alles wat je nodig hebt om jouw MANIKO manicure aan te brengen: UV Gel Strips in vier kleuren naar keuze, een UV-led lamp en het Remover Serum. En het leuke? Wij mogen drie startersets ter waarde van €91 weggeven! Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='86']

Deze winactie loopt tot en met 24 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MANIKO zullen delen als je wint.