3x Marie Claire + Éclat-pakket voor €25

Als je nu een abonnement neemt op Marie Claire krijg je het vitamine en collageen starter pack van Eclat (t.w.v. €99,70) erbij cadeau!

Éclat is ontstaan uit de behoefte aan een all-in- one beauty booster die ervoor zorgt dat je je goed voelt, lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt. Of je nou een young professional, een kersverse moe- der of een vrouw van tegen de veertig bent. Een beautyproduct met hoogwaardig collageen draagt bij aan een stralende en gezonde huid, terwijl vitamine, Omega 3 en probiotica je ondersteunen om elke dag fit en gezond te leven.

Marine Collageen…
…bevat viscollageen type 1 & 3 – gewonnen uit graat en huid van vissen.
…bevat 6 gram viscollageen.
…heeft een tropische smaak (absoluut geen vissmaak).
…is aangevuld met hyaluronzuur en 16 vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C, biotine, ijzer, magnesium, selenium en zink.

Dit krijg je allemaal: 
• Marine Collageen Beauty Blend (t.w.v. € 39.95) • Pre & Probiotics (t.w.v. € 19.95)
• Vegan Omega 3 (t.w.v. € 24.95)
• Vitamine D3 + K2 voor de donkere dagen (t.w.v. € 14.95)

Scoor hier nu jouw Marie Claire mini-abonnement + het Éclat-pakket.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2024 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel € 7,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws