Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Rosalique Christmas Gift Sets t.w.v. €49,95

De unieke 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula werkt als een getinte moisturizer, kleurcorrigerende concealer en make-up primer in één product.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee keer een Christmas Gift Set van Rosalique weg!

Weg met roodheid

Veel mensen hebben last van roodheid in het gezicht. Hoewel de een zich er niet zo aan stoort (good for you!), willen de meesten die roodheid het liefst behandelen, iets wat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. De rosacea-huid kun je namelijk goed camoufleren, kalmeren en verminderen met Rosalique. Met de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50, om precies te zijn.

De Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 bevat verzorgende ingrediënten als α-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter die bewezen effectief zijn tegen de rode huid. Bovendien bevat deze groene crème ook nog eens een tintje  – de crème wordt beigekleurig wanneer je het uitsmeert –, waardoor het roodheid ook nog eens wat camoufleert en de huid egaliseert. Past die kleur net niet bij jouw huidskleur? Dan kun je 'm makkelijk mengen met je foundation of simpelweg gebruiken als make-up primer of kleurcorrigerende concealer. .

De Christmas Giftset

Speciaal voor de feestdagen brengt Rosalique een prachtige Christmas Gift Set uit. Deze bevat de Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 én de Rosalique Miracle Brush. De brush is gemaakt van synthetisch (diervriendelijk) haar en is stevig, maar toch zacht voor de huid. Hiermee kun je de Miracle Formula gelijkmatig over het gezicht aanbrengen, zonder je gevoelige huid te irriteren.

Winnen

Zou jij de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 van Rosalique graag willen proberen? Goed nieuws, wij mogen twee keer de Christmas Gift Set t.w.v. 49,95 weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='87']

Deze winactie loopt tot en met 31 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Rosalique zullen delen als je wint.