Neem nu een mini-abonnement op Marie Claire voor maar €4,99

Ook kun je goedkope abonnementen scoren op Grazia, Beau Monde en Happy in Shape.

Veel mensen trappen elk jaar toch weer traditiegetrouw af met goede voornemens. Heb jij als voornemen meer lezen? Dan helpen we je daar graag een handje mee. Momenteel kun je een heerlijk mini-abonnement op Marie Claire afsluiten voor maar €4,99.

Abonnement op Marie Claire

Noem ons sentimenteel, maar het lezen van een magazine heeft iets magisch. De geur van het blad, het geritsel van de pagina’s en natuurlijk de fijne artikelen die je in het tijdschrift leest tijdens een me-momentje. Om het jaar goed te beginnen, kun je momenteel een goedkoop abonnement afsluiten op Marie Claire.

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire combineert high fashion en beauty met journalistieke reportages en zet zich in voor vrouwenemancipatie en gelijkheid. De afgelopen tijd verscheen er veel leuks in het blad. Niemand minder dan Georgina Verbaan sierde onlangs de cover van het blad, en in die editie vertelde ze meer over haar ambities. Ze sprak openhartig over de twijfel die ze soms ervaart over het acteren. Ook Romy BoomsmaJulia RobertsWendelmoed Sijtsma en Bracha van Doesburg verschenen in 2023 op de cover. Uiteraard staat er voor 2024 ook weer veel moois gepland.

Wil je dit jaar niets missen? Maak dan nu gebruik van onze €4,99-aanbieding voor een mini-abonnement.

Nog meer abonnementen

Niet alleen kun je momenteel op Marie Claire een goedkoop abonnement afsluiten (al is het zeker een aanrader, *wink wink*), maar ook op andere magazines, namelijk: Grazia, Beau Monde, Happy in Shape, Elegance, Playboy, Noorderland, Wieler Revue, Golfers Magazine, Nautique, Nieuwe Revue en Panorama. En al deze abonnementen kosten maar €4,99 per stuk.

Deze actie is geldig van 2 januari tot en met 9 januari 2024.