Motivation Monday: wij geven 5×2 bioscoopkaarten weg voor Mean Girls + Mean Girls merch

So fetch!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor Mean Girls weg.

Mean Girls is terug

De in 2004 verschenen film Mean Girls was een enorme hit en 20 jaar later wordt de film in een nieuw jasje gestoken. Inderdaad, the Plastics zijn terug!

Wanneer Cady Heron (Angourie Rice) door een verhuizing naar een nieuwe school moet, raakt ze bevriend met the Plastics, bestaande uit de drie meiden Regina George (Reneé Rapp), Karen Shetty (Avantika) en Gretchen Wieners (Bebe Wood) die de populairste meiden van de school blijken te zijn. Cady wordt in de groep opgenomen, maar het gaat allemaal niet zo soepel wanneer ze voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuals valt (Christopher Briney).

Naast veel nieuwe gezichten, keren er ook een aantal oude bekenden uit de eerste film terug. Zo vertolkt Tina Fey opnieuw de rol van Ms. Norbury en zien we Tim Meadows opnieuw als Principal Duvall. Ook is er ruimte voor andere iconische acteurs. Ook Jenna Fischer, Ashley Park, Jon Hamm en Busy Phillipps zijn in de reboot te zien.

Mean Girls is vanaf 11 januari te zien in de bioscoop.

Winnen

Lijkt het jou fantastisch om de nieuwe Mean Girls-film op het witte doek te bewonderen? Leuk nieuws, wij mogen 5×2 bioscoopkaarten voor de film weggeven plús een sweatshirt en een cap. Hoe fetch is dat? Meedoen is simpel? Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 14 januari Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Universal zullen delen als je wint.

Laatste nieuws