Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Mothr Earth Proof skincare-routines t.w.v €142,90

Een simpele en effectieve huidverzorgingsroutine.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3x een huidverzorgingsroutine van Mothr Earth Proof weg.

Een simpele huidverzorgingsroutine

Je hoeft maar op YouTube op zoek te gaan naar skincare-routines en de zelfbenoemd huidexperts dreunen zo eentje op van twaalf stappen. Niet alleen is dat best tijdrovend, maar het is ook kostbaar. Bovendien kan het best wat minder ingewikkeld. Neem nu de huidverzorgingsproducten van Mothr Earth Proof. De gehele productlijn van het label bestaat uit slechts vier producten, waarmee je je huid volledig kunt verzorgen. Het zijn namelijk multifunctionele producten met een hoog percentage werkzame plant-extracten. Overigens zijn de producten 100 procent natuurlijk, vegan en sustainable – de producten worden gewoon in Nederland geproduceerd.

De stappen

Voor de meest volledige skincare-routine kun je het beste alle producten van Mothr Earth Proof gebruiken, maar je kunt ook alleen stap 1 en stap 2 toepassen. Voor stap 1 gebruik je de Exfoliating Scrub & Shine. Dit product versterkt de huidbarrière, verwijdert mee-eters, balanceert de talgproductie en het zorgt voor een gezonde en glowy huid. Pas na stap 1 ook altijd stap 2 toe: het Hyaluron Serum. Ook dit product versterkt de huidbarrière, het hydrateert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Voor een basis huidverzorgingsroutine zou je alleen de stappen 1 en 2 kunnen gebruiken. Wil je het allerbeste resultaat? Volg dan ook stap 3 en stap 4 op. Om stap 3 op te volgen, gebruik je het Face Oil Elixer. Deze vitamineboost revitaliseert de huid en zorgt ervoor dat je huid de hydratatie uit stap 2 beter kan vasthouden. Sluit af met de Repair Skin Barrier-crème als stap 4. Deze crème herstelt huidschade die je door de jaren heen hebt opgelopen (zoals schade door de zon), het beschermt je huid tegen verdere schade, het vermindert fijne lijntjes en rimpels en het vertraagt het huidverouderingsproces.

Winnen

Zou jij jouw huid graag verwennen met de huidverzorgingsproducten van Mothr Earth Proof? Leuk nieuws, wij mogen een skincare-routine weggeven bestaande uit de Exfoliating Scrub & Shine en het Hyaluron Serum t.w.v. €142,90. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 21 januari 2024. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Mothr Earth Proof zullen delen als je wint.

Laatste nieuws