Motivation Monday: maak kans op een Sunday Natural Happy Mood Kit t.w.v. €103,10

Sunday Natural heeft voor ieder wat wils.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een Happy Mood Kit van Sunday Natural weg.

Een steuntje in de rug van Sunday Natural

Hoewel in de winter de weerstand van de meesten wat lager is, kunnen we year round wel wat ondersteuning gebruiken om onze gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Laat dat nu net zijn wat Sunday Natural voor jou wil betekenen. Sunday Natural is een specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen, superfoods en oliën. En met hoogwaardig wordt ook echt hoogwaardig bedoeld. Zuiverheid en kwaliteit heeft het label hoog in het vaandel. De producten van Sunday Natural beschikken zelfs over het True Clean Label, dit houdt in dat de producten veganistisch en strikt biologisch zijn en dat ze onafhankelijk getest zijn om vrij van biociden, toxines en genetische manipulatie te zijn.

Het in 2013 opgerichte Sunday Natural heeft een groot assortiment aan supplementen. Met ruim 1.500 producten is er voor ieder wat wils. Van vitamine B2-capsules voor je huid, haar en nagels tot vitaminedruppels voor gewrichten en botten, en van vitamine A-druppels om je immuunsysteem te versterken tot eiwitpoeder om je sportresultaat een boost te geven.

Happy Mood Kit

We zeiden het al, bij Sunday Natural kun je supplementen vinden die alle aspecten van je gezondheid een boost kunnen geven. Ook om vermoeidheid tegen te gaan en om lekkerder in je vel te zitten heeft Sunday Natural fijne opties. Zo ook de Happy Mood Kit en die omvat 5 producten:

 • De Calm Spray Essentials Plus

  Een mondspray voor een normale werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en een normaal energieleverend metabolisme.
 • De "Mood Balance” mix

  Capsules verrijkt met vitamine B1, B3, B6 en magnesium voor een normale werking van het zenuwstelsel en om cognitieve functies te ondersteunen, en zink voor een normaal energieleverend metabolisme.
 • De Rhodiola Rosea-extract

  Capsules met rozenwortelextract voor een betere balans van het lichaam.
 • De Phyto Energy Vital Mix

  Capsules met een heel scala aan B-vitaminen om vermoeidheid en moeheid te verminderen en om je energieniveau te boosten.
 • De GABA

  Capsules met zuiver plantaardig gamma-aminoboterzuur, die het zenuwstelsel en de mentale functie ondersteunt.

Winnen

Lijkt het je wel wat om je gezondheid een boost te geven? Goed nieuws, wij mogen een Happy Mood Kit van Sunday Natural weggeven t.w.v. €103,10. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='90']

Deze winactie loopt tot en met 28 januari 2024. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sunday Natural zullen delen als je wint.