Dit is de trend du moment op het gebied van lingerie

Perfect voor Valentijnsdag!

Natuurlijk is een goede en mooie beha geschikt voor iedere dag, maar Valentijnsdag is toch wel hét moment om extra uit te pakken met je lingerie. Wij delen de lingerietrends du moment – en ja, die zijn perfect voor de dag van de liefde.

Rode setjes

Als een kleur onlosmakelijk verbonden is aan Valentijnsdag, dan is het rood wel. We associëren de kleur met passie, verlangen en liefde; precies de ingrediënten die nodig zijn om er een steamy Valentijnsdag van te maken. En met zoveel verschillende soorten lingerie, hoeven we niet meer voor de basics te kiezen. Van bodysuits tot jarretels en van balcony beha's tot triangle beha's.

Royal Balcony BH – Rood verkrijgbaar voor €42, bijpassende string verkrijgbaar voor €18.

Sheer bodysuits

Voorheen werden doorschijnende stoffen alleen getransformeerd tot t-shirts en jurken, maar inmiddels heeft het ook de lingeriewereld veroverd. Niet zo gek, want als iets sexy en chic is, is het een doorschijnende stof wel. Een sheer bodysuit heeft de kracht om jou meer zelfvertrouwen te geen, óók als je het alleen maar voor jezelf draagt. Valentijnsdag draait wat ons betreft niet alleen om romantische liefde, maar ook om zelfliefde. Dus draag die verleidelijke lingerie ook voor jezelf – more power to you! 

Sheer Floral Bodysuit – Zwart verkrijgbaar voor €55.

Visnetkousen

Visnetkousen hadden lange tijd een alles behalve chique reputatie, maar de accessoire heeft een update gekregen. Het patroon is tegenwoordig wat subtieler en sommige modellen zijn voorzien van kleine en sierlijke pailletten. Deze accessoire mag daarom niet ontbreken in je lingerielade, want hoe sexy is het om deze kousen te dragen?

Visnet Kousen met Pailletten – Zwart verkrijgbaar voor €15.

Zwarte lingerie

Natuurlijk is het fijn om op Valentijnsdag de liefde met je partner te kunnen vieren, maar het is ook het moment om jezelf in de watten te leggen. 2024 is het jaar van de little luxuries – jezelf dus af en toe belonen met kwalitatief goede en mooie items. En wat is er nu fijner dan jezelf op 14 februari een cadeautje te geven waar je lang plezier van hebt? Onze suggestie is een zwarte beha die chic, comfortabel en tijdloos is.

Royal Balcony BH - Zwart verkrijgbaar voor €42, bijpassende string verkrijgbaar voor €18.

Rode jarretels

Oké, we noemden net al dat rode setjes perfect bij Valentijnsdag passen, maar als je er een echt sexy Valentijnsdag van wilt maken, wil je misschien wat anders dragen dan een beha en een slipje. Wat dacht je in dat geval van een sexy rode set met jarretels?

Gia Intimates Ensemble - Bordeaux verkrijgbaar voor €100.

Wil jij jouw lingeriegarderobe graag een refresh geven, en doe je dat graag voor Valentijnsdag? Neem dan nu een kijkje op de website van Lounge Underwear. Daar vind je niet alleen bovenstaande setjes, maar daar heb je keuze uit een groot aanbod valentijnslingerie. Van roze balcony beha's met bloemetjes tot zwarte strings met het hartjes. Liever wat neutralers? Ook dat shop je er. Denk aan zwarte beha's (met of zonder cut-out), witte strings en beugelloze triangelbeha's. Uiteraard zijn deze items allemaal in een set verkrijgbaar, en bovendien in vele maten. Van XS tot 3XL tot cupmaat G.

Beeld: Lounge Underwear