Marie Claires must-haves

*Add to wish list*

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent één ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De Bellboy van Fatboy

Ben je nog op zoek naar een prachtige tafellamp die de aandacht trekt? Zoek niet verder. De Bellboy van Fatboy is een draadloze en tijdloze lamp die je kunt bedienen met de aanraakknop op de bovenkant. Leuk voor op je bureau of nachtkastje, maar deze eyecatcher kun je met mooi weer ook op je terras gebruiken. Verkrijgbaar in de Lobby Red, Desert, Anthracite, Jungle Green, Cherry Glow en Jet Blue.

Bellboy van Fatboy, verkrijgbaar voor €119 

Upcycling shopper van Marc Cain

Voor een upcycling-campagne heeft Marc Cain de handen ineengeslagen met VAUDE. Afgelopen augustus vierde Marc Cain zijn 50-jarig jubileum in een speciale fashiontent met luipaardprint. Voor dit project gaven de twee partijen het zeildoekmateriaal van de tent een tweede leven. Hiervan werden een stylish shopper en handige toilettas gemaakt.

Marc Cain Upcycling Shopper, verkrijgbaar voor €33,90.

Limited Edition UNIQLO x Marimekko

Begin januari lanceerde UNIQLO een collectie in samenwerking met het Finse Marimekko, een designhuis wiens signature het combineren van opvallende prints met kleding is. De collectie is niet alleen mooi, maar ook functioneel: de zachte fleece items en functionele HEATTECH technologie in de kleding helpt je de winter wel door. En dan zijn de items ook nog eens voorzien van toffe prints geïnspireerd op de Noorse natuur.

Afgebeeld Fleece Vest met Rits en Print, verkrijgbaar voor €34,90 | Fleece Rok, verkrijgbaar voor €34,90 | Round Mini Shoulder bag, verkrijgbaar voor €14,90 | HEATTECH Sokken, verkrijgbaar voor €7,90.

De Thickening Shampoo van RevitaLash

Dik, sterk en gezond haar staat op de wish list van velen. Nu leek het lange tijd een kwestie van goede genen te zijn, maar je kunt Moeder Natuur met de RevitaLash Thickening Shampoo ook een handje helpen om een volle, gezonde en sterke haarbos te creëren. Deze clean shampoo boordevol therapeutische ingrediënten bevordert een optimale gezondheid van de hoofdhuid, het verstevigt de haarstructuur en verbetert de haarvezels.

Revitalash Thickening Shampoo, verkrijgbaar voor €39,50.

De lingeriecollectie van Kim Feenstra en Christine Le Duc

Kim Feenstra is een toffe samenwerking aangegaan met Christine Le Duc. De samenwerking resulteerde in de limited edition lingeriecollectie Own Your Female Power. Hiermee wil Kim vrouwen inspireren om hun betoverende kracht te vieren. De collectie bestaat uit body's, lingeriesetjes, kimono's, jarretels, een slipdress en een avondjurk.

Exclusieve Body Sweetest Taboo, verkrijgbaar voor €49,99. 

Kim Feenstra benadrukt dat de collectie een uitdrukking is van jouw innerlijke zelf. De items kunnen als lingerie gedragen worden, maar zijn ook een essentieel onderdeel van je dagelijkse outfit. “Je sexy voelen kan elke dag”, aldus Kim.

Openingsbeeld: Christine Le Duc