Marie Claires weekendtips

Er is weer genoeg te beleven!

Copenhagen Fashion Week - Street style

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek de BRAFA Air Fair

Heb je wel zin in een bezoekje aan onze zuiderburen en gaat jouw hart sneller kloppen van kunst? Dan wil je bij de BRAFA Air Fair zijn. Voor de 69ste keer exposeren tientallen kunstenaars uit heel Europa hun werken op de Brussels Expo. Het is een van de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurzen ter wereld, dus je weet dat je er veel moois zult spotten. Ook leuk: de BRAFA Art Talks vinden dit jaar ook weer traditiegetrouw plaats, waarbij curatoren en experts uit de kunstwereld een reeks lezingen houden.

Wanneer:

Van 28 januari tot en met 4 februari.

Waar:

Brussels Expo | Belgiëplein 1, Brussel.

Geniet van een boozy brunch bij Ms.Chelin

Als een dag van de week geschikt is voor een feestje, dan is het de zaterdag wel. Le Petit Brunch organiseert de 27ste een boozy brunch bij Ms.Chelin. En die is heel leuk. Geniet samen met je vrienden van een brunch met feestje. Bij binnenkomst krijg je een welkomstcocktail en wanneer je samen met je gezelschap aan tafel schuift kun je genieten van een drie-gangenmenu, een limoncelloshot en entertainment.

Wanneer:

Zaterdag 27 januari, van 13:00 tot 17:00

Waar:

Ms.Chelin | Kerkstraat 136, Amsterdam.

Bezoek de Urban Wildlife expositie

Bij art’otel Amsterdam is vanaf morgen de expositie Urban Wildlife te bewonderen. Een expo die is gericht op de connectie tussen dieren en het leven in de stad. Amsterdam Street Art stelde de tentoonstelling samen en je kunt dan ook een grote line-up kunstenaars verwachten, onder wie Flowerbikeman. De Flowerbikeman transformeert oude fietsen naar prachtige bloemkunst om voor de straten van Amsterdam.

Wanneer:

Tot en met 28 maart

Waar:

art'otel Amsterdam | Prins Hendrikkade 33, Amsterdam

Kijktips

Wil je dit weekend graag wat leuks kijken? Op Netflix stream je sinds deze week de serie Griselda. Hierin speelt Sofia Vergara de Colombiaanse Griselda Blanco die naar Miami vlucht nadat ze haar gewelddadige man om het leven heeft gebracht. Ze heeft connecties in de drugswereld en besluit drugsbaas te worden. Een beroep als deze gaat natuurlijk al niet van harte, maar zeker niet in Miami, waar ze al vele drugsbazen hebben en ze bovendien niet zitten te wachten op eentje die een vrouw is.

https://www.youtube.com/watch?v=wcF0A-Gy-Ng&t=84s

Daarnaast breidde Netflix diens aanbod uit met de documentaire La sociedad de la nieve: who were on the mountain?, het achtste seizoen van Queer Eye, de film The Favourite en het eerste seizoen van Love Deadline.

Op Amazon Prime kun je nu de thriller You're Not alone, het eerste seizoen van Girls' Play en de actiefilm The Collective streamen. Op HBO Max kun je het tweede seizoen van de thrillerserie You shall not lie bekijken en Disney+ vernieuwde zijn aanbod met de actiefilm The Negotiator, de crimethriller Runner, Runner en de documentaire The Jewel Thief.

Openingsbeeld: NL Beeld