Motivation Monday: maak kans op een RevitaLash hair thickening pakket

Voor voller en dikker haar.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een hair thickening pakket van RevitaLash weg.

Haircare

Een shampoo die je haren reinigt en vetvrij maakt? Dat is natuurlijk fijn, maar we verwachten vandaag de dag meer van onze haarverzorging. Anno 2024 zijn we op zoek naar de perfecte formule die onze lokken voelbaar sterker, glanzender, gezonder én dikker maakt. RevitaLash to the rescue! 

RevitaLash ken je misschien al als de redder in nood op het gebied van wimperverzorging, maar ook voor je hairdo kan het label veel betekenen. Zo bracht het merk onlangs de Volumizing Hair Collection op de mark die jouw lokken optimaal verzorgen, waardoor jouw dos veel voller aanvoelt en dikker oogt.

De Volumizing Hair Collection bestaat uit drie producten. De RevitaLash Thickening Shampoo is een clean shampoo boordevol therapeutische ingrediënten die een optimale gezondheid van de hoofdhuid bevordert, de haarstructuur verstevigt en de haarvezels verbetert. Hierdoor lijkt je haar na gebruik voller en dikker.

De RevitaLash Thickening Conditioner is de perfecte aanvulling op de shampoo. Deze conditioner (ook clean en boordevol therapeutische ingrediënten) voedt de haarscrubben en verdikt de haarvezels, waardoor je haar die much-needed hydratatieboost krijgt die het nodig heeft om vol, dik en gezond aan te voelen. Ten slotte is er nog de RevitaLash Volume Enhancing Foam. Deze RevitaLash topper bevat lipiden, peptiden, biotine en panthenol om het haar te versterken en te verzachten en om de haarvezels te beschermen.

Winnen

Ben je erg benieuwd naar welk effect de producten uit de Voluminizing Hair Collection op jouw haar heeft? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk een set met deze producten weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen.

[mail-win-form id='92']

Deze winactie loopt tot en met 11 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met RevitaLash zullen delen als je wint.