Zo creëer je een Instagramwaardige slaapkamer 

Merk je dat het de hoogste tijd is om je slaapkamer in een nieuw jasje te steken? Bijvoorbeeld omdat het beddengoed niet meer helemaal je eigen smaak is? Omdat de kleur op de muur begint te vervagen? Of omdat je simpelweg gewoon het liefste een totaal andere woonstijl in de kamer realiseert? Het aanpakken van de slaapkamer hoeft helemaal geen ingrijpende klus te zijn. In dit blog helpen we je met een paar tips erg graag op weg.

Geef je slaapkamer een gave upgrade, bijvoorbeeld met een nieuwe vloer en een nieuwe kleur op de muur

Om van dit project écht een succes te maken, is het belangrijk dat je de kamer van A tot Z goed onder handen neemt. En dat begint met het aanpakken van de basis. Kijk een keer goed naar de stijl en de kleur van de vloer. Misschien is deze hoog nodig toe aan vervanging. Stem de stijl en het kleurgebruik van de vloer altijd goed af met de kleur die je aanbrengt op de vloer. Dit zorgt voor een fantastische basis waar je verder op door kunt borduren.

Ga voor luxe beddengoed en geniet van nog meer slaapcomfort

Het beddengoed neemt een behoorlijk gedeelte van de slaapkamer in beslag. Het is dan wel zo belangrijk dat je investeert in kwaliteit, bijvoorbeeld door te kiezen voor Tempur slaapproducten. Want niet alleen ziet dit er geweldig uit. Beddengoed van luxe kwaliteit kan het slaapcomfort ook nog eens een flinke boost geven. Materialen zoals katoen en linnen zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor een relaxte nachtrust. En dankzij de vele kleuren en prints waar je uit kunt kiezen, is er voor iedere stijl slaapkamer meer dan genoeg aanbod.

Maak het bed extra gezellig met veel sierkussens en maak de slaapkamer persoonlijker met fotolijsten

De kers op de taart van de metamorfose voor de slaapkamer? Dat is natuurlijk het uitzoeken van een aantal sfeervolle accessoires, bijvoorbeeld uit de collectie van HBeds. Zo oogt het bed extra gezellig door meerdere sierkussens in verschillende vormen en formaten in huis te halen. Maar een aantal fotolijsten met dierbare foto’s mogen ook niet ontbreken. Ideaal om op te hangen boven het bed of neer te zetten op een dressoir. Ook zijn de fotolijsten die je neer kunt zetten op een meubel erg goed te combineren met accessoires als vazen met droogbloemen en geurkaarsen. Zo kun je erg makkelijk een gezellige opstelling realiseren.

Beeld: Dmitry Zvolskiy (pexels)