Schwarzkopf introduceert baanbrekende technologie voor sterker haar

Dit lieten we ons eens haarfijn uitleggen.

Als er iets hoog op onze haircare wishlist staat, is het wel een product dat onze lokken van zowel binnen als buiten beschermt. En guess what? Onlangs lanceerde Schwarzkopf zo’n soort technologie. Tijdens hun global brand event in Berlijn vertelde ze ons er meer over.

For Every You

Schwarzkopf gelooft dat je haar een deel van je persoonlijkheid is en iedereen z’n eigen hair story heeft. En bij elk verhaal horen andere producten! Of je nu zuinig bent op je lange lokken, een korte coupe rockt óf gezegend bent met een bos krullen, met de tagline 'For Every You' belooft Schwarzkopf de juiste producten voor iedereen.

Marie Claire reisde af naar de Duitse hoofdstad om dit met eigen ogen te zien én beleven. We werden twee dagen lang ondergedompeld in het merk Schwarzkopf en leerden van alles over de submerken Gliss & Taft, zowel in verzorging als in styling. Dit doormiddel van toffe shows, unieke hair experiences en workshops waarbij we – letterlijk – de ins- en outs van haar leerden.

Gloednieuwe technologie

Schwarzkopf streeft ernaar om continu nieuwe innovaties op het gebied van haar te ontwikkelen. Hun nieuwste uitvinding die momenteel de haarmarkt verovert? Het unieke HaptIQ-systeem. Dit is een geavanceerde bondingtechnologie afkomstig uit de Schwarzkopf Labs, waar meer dan tien jaar onderzoek aan vooraf ging en meer dan vijftig haarexperts bij betrokken waren.

Waarom we fan zijn? De HaptIQ-technologie belooft het haar zowel van binnen als buiten te beschermen. Het creëert microbindingen in de haarvezel (vanbinnen) en omhult tegelijkertijd het haar met een beschermende laag (vanbuiten). Dit zorgt ervoor dat je haar gezonder oogt en aanvoelt en belooft haarbreuk aanzienlijk te verminderen.

Favorieten van de redactie

Schwarzkopf heeft de HaptIQ-formule – na meer dan tienduizenden keren getest te hebben op verschillende haarmodellen – onlangs geïntegreerd in een aantal van hun kleur-, styling- en haarverzorgingsproducten. Het kan dan ook niet anders of onze favorieten bevatten de nieuwe baanbrekende formule.

Gliss Liquid Silk 4-In-1 Haarmasker

Als je de afgelopen tijd iets te enthousiast in de weer bent geweest met je krul- of stijltang en dit merkt aan je geliefde lokken, kan dit zomaar hét product voor jou zijn. Het voedende haarmasker zorgt ervoor dat broos en dof haar waarvan de haarstructuur is aangetast weer glad en zacht wordt. Een kuurtje van dit nieuwe Gliss product zorgt er niet alleen voor dat je haar op den duur weer gezonder wordt, maar tovert ook een instant glans tevoorschijn.

Taft Ultimate Level 5 Haarspray

Ben jij fan van die ultieme volumineuze blow out? Dan wil je ervoor zorgen dat deze de hele dag mooi in model blijft. Met deze stylingspray van Taft ben je verzekerd van een sterke hold, zelfs al moet je het onstuimige Hollandse weer trotseren.

Benieuwd wat de nieuwe technologie voor jouw haar kan betekenen? Op de verpakking van de submerken Gliss en Taft staat per product weergegeven of het de HaptIQ-formule bevat.

Bron en beeld: Schwarzkopf, Marie Claire