Berlin Fashion Week: dit waren de mooiste looks tijdens de Marc Cain show

Niemand minder dan topmodel Romee Strijd opende de show.

Na Paris Couture Week en Copenhagen Fashion Week is het nu de beurt aan Berlijn om modegasten van over de hele wereld te verwelkomen. Van 5 tot en met 8 februari staat de Duitse hoofdstad in het teken van Berlin Fashion Week. Op dag 2 stond de show van Marc Cain op de planning en dat was er een om ‘u’ tegen te zeggen.

Fall/Winter 2024

Afgelopen dinsdag presenteerde Marc Cain looks van de Fall/Winter 2024 collectie in de Arena in Berlijn. Niemand minder dan het Nederlandse topmodel Romee Strijd opende de show en ze was ook het final model. Daarnaast liepen de Duitse modellen Céline Bethmann en Kim Riekenberg ook mee.

Helmut Schlotterer, de founder en owner van Marc Cain, kijkt terug op een geslaagde show. “Na ons prachtige jubileumjaar, waarin we een fantastische modeshow organiseerden op ons hoofdkwartier, zijn we nu weer terug in Berlijn. De reacties op 50 jaar Marc Cain zijn ongelooflijk positief geweest en we kijken uit naar het komende jaar. Er zou geen betere start kunnen zijn dan de opwindende presentatie hier in de Duitse hoofdstad.”

Mooiste looks

Het motto Blend Boundaries stond centraal tijdens de show en het premium label dacht niet in hokjes bij het creëren van de lijn, zo blijkt wanneer de modellen de outfits showen op de catwalk. Van elegant tot sportief en van casual tot glamoureus met heel veel glitters. Hieronder delen we de mooiste looks van de show.

A pop of green.
Chic en stijlvol.
Groen is een perfecte kleur voor een monochroom look.
Winters wit is de trend van dit moment, maar zal naar verwachting ook volgend jaar hoge ogen gooien.
Een fijne co-ord kunnen we altijd waarderen.
Lekker preppy.
De stropdas bij vrouwen maakt een comeback, ook op de Marc Cain-catwalk.
Ook statement-pieces maken deel uit van de Fall/Winter 2024 collectie, zoals deze prachtige witte blouse met bloem.
En ook Marc Cains kenmerkende luipaardprint komt terug in de collectie.
Romee Strijd sluit de show af in een prachtige glitter maxi-jurk.

Gasten

Een groot aantal gasten trok naar de Arena om de Marc Cain show bij te wonen. Onder anderen influencers Farina Opoku, Mandy Bork, Denise Schindler en Malgorzata Foremniak waren van de partij. Ook de Poolse actrice Anna-Maria Sieklucka was aanwezig. De Amerikaanse actrice Teri Hatcher was samen met haar dochter Emerson Tenney uitgenodigd als special guests.

“Dit is mijn eerste keer op de Fashion Week in Berlijn. Ik hou van de stad en de levendige sfeer”, zei Teri op de red carpet. “Het evenement is heel bijzonder voor mij omdat ik de avond samen met mijn dochter kan beleven. De perfecte excursie in de wereld van mode – en we houden allebei van de verfijnde stijlen van Marc Cain!”

Bron en beeld: Marc Cain 

Laatste nieuws