Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 EVA schoudertassen van V°73 t.w.v. €105

Stijlvol, chic en tijdloos!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee tassen van V°73 weg!

Over het label

Hoe basic je outfit ook is, met een eyecatcher van een tas kun je de simpelste look naar een stijlvol en chiquer niveau tillen. De tassen van het Italiaanse modemerk V°73 lenen zich hier perfect voor. Het label werd in 2011 in het leven geroepen door modeontwerpster en kunstschilder Elisabetta Armellin. De naam V°73 baseerde ze op Venetië, waar haar idee vorm kreeg, en op haar geboortejaar 1973. Haar tassen, schoenen en accessoires worden inmiddels in 80 landen verkocht.

V°73 heeft prachtige schoenen en accessoires als portemonnee's, hoeden en riemen in haar assortiment, maar ook hebberigmakende tassen. Bovendien tassen die erg uniek zijn. Hiervoor liet Elisabetta zich inspireren door kunst en oude ambachten én de stad Venetië. De karakteristieke bouwstijlen van de stad komen terug in haar ontwerpen. Zo zijn de kleuren, texturen, lijnen en details geïnspireerd op de iconische gebouwen aan de Canal Grande.

Met oog op de toekomst

V°73 is niet alleen geïnteresseerd in het maken van mooie items, maar ook in het fabriceren van items die future proof zijn. De materialen die V°73 gebruikt zijn bij voorkeur duurzaam. Zo is een deel van de tassen gemaakt van bijvoorbeeld gerecycled katoen of gerecyclede plastic details.

De EVA Tas

Een van onze favoriete tassen uit de collectie van V°73 is de zwarte EVA schoudertas met een goudkleurig logo. De buitenkant van deze minitas is deels gemaakt van gerecycled polyester en gerecycled PU, de voering is gemaakt van RPET, 100 procent gerecycled post-consumer polyester.

Winnen

Vind jij de tassen van V°73 prachtig? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen twee keer de EVA tas t.w.v. €105 euro weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen.

[mail-win-form id='93']

Deze winactie loopt tot en met 18 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met V°73 zullen delen als je wint.