Motivation Monday: wij geven 3x een item van Another-Label x MUD Jeans weg

Another-Label slaat de handen ineen met MUD Jeans en brengt een supertoffe capsulecollectie uit bestaande uit acht tijdloze denim items.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie items weg uit de nieuwe capsulecollectie van Another-Label.

Another-Label x Mud Jeans

Als je net als wij een goede samenwerking wel kunt waarderen, ga je enthousiast worden van de collab tussen Another-Label en MUD Jeans. De twee merken gaan een langdurige samenwerking aan en de eerste denimcollectie is vanaf nu verkrijgbaar. Het gaat om denim items die thuishoren in je capsulegarderobe, kledingstukken die dus in de mode zijn én dat ook blijven. Bovendien zijn de items van goede kwaliteit, waardoor ze ook een lange tijd meegaan.

Vera van Erp stond model voor de Another-Label x MUD jeans collectie.

Een duurzame capsulecollectie

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Another-Label, en dus was het een logische keuze om de handen ineen te slaan met MUD Jeans. Hét denimmerk dat sinds 2013 pionier is op het gebied van de circulaire economie. Alle MUD Jeans items bestaan op dit moment voor 40% uit post-consumer denim en biologisch (milieuvriendelijk) katoen. Ter verbreding en als toevoeging op de huidige Another-Label collecties, is deze eerste capsule reeks tot stand gekomen. Hierbij ligt het ontwerp in handen van Another-Label en wordt het duurzame productieproces uitbesteed aan het ervaren MUD Jeans team.

Alle denim items zijn gemaakt van katoen met een Global Organic Textiles Standard certificaat. Dit houdt in dat boeren onder eerlijke en veilige omstandigheden werken en dat er geen pesticiden, insecticiden of giftige chemicaliën worden gebruikt.

De collectie bestaat uit prachtige denimitems. Denk hiervoor aan spijkerbroeken, spijkergilets, spijkertops, spijkerjumpsuits en spijkertops. De stukken zijn verkrijgbaar in twee kleuren: off-white en light blue.

 

Winnen

Vind je de stukken uit de Another-Label collectie in samenwerking met MUD Jeans fantastisch? Dan hebben we heel leuk nieuws. Wij mogen drie keer een item naar keuze weggeven uit de collectie. Meedoen is simpel. Zoek je favoriete item uit en vul het winformulier hieronder in. That’s it. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 25 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Another-Label zullen delen als je wint.

Laatste nieuws