Marie Claires weekendtips

Waar ga jij naartoe?

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek de tijdelijke pop-up store van Paula’s Choice

In de buurt van Amsterdam dit weekend? Paula’s Choice heeft daar deze maand een tijdelijke winkel geopend. De pop-up store staat volledig in het teken van exfolianten. Zo wordt hier onder andere hun nieuwste innovatie onthult: de 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant.

Wanneer: 14 t/m 18 februari
Waar: Cloud Amsterdam, Prinsengracht 276, Amsterdam

Bezoek de solotentoonstelling Dialect van Felipe Romero Beltrán

In 2023, won Felipe Romero Beltrán de 17de editie van de Foam Paul Huf Award. Nu presenteert Foam met trots zijn solotentoonstelling Dialect. De tentoonstelling geeft het leven van een groep Marokkaanse migranten weer die in afwachting zijn van een verblijfsvergunning na hun aankomst van een gevaarlijke overzeese tocht. Romero Beltrán volgt de levens van deze groep jongens en laat zien hoe ze zich staande houden in een periode van juridische onzekerheid in Spanje. Hij belicht de sociale ongelijkheid en uitsluiting in de huidige maatschappij.

Wanneer: t/m 1 mei 2024
Waar: Foam, Keizersgracht 609 Amsterdam

Lunchen op grote hoogte

Beleef de ultieme zondagse brunch bij LuminAir, waar heerlijk eten, live entertainment en een high-vibe energie elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur samenkomen, met de skyline van Amsterdam als achtergrond.

Wanneer: iedere zondag
Waar: Oosterdokstraat 4, level 11, Amsterdam

Kijktips

De romantische Netflix-serie One Day is op dit moment razend populair. Het is een bewerking van het gelijknamige boek van David Nicholls, waar eerder ook al een film van werd gemaakt. Verder kijken we ook enorm uit naar het nieuwste seizoen van Bridgerton. Netflix deelde gisteren een gloednieuwe teaser van het aanstaande seizoen en die belooft veel goeds! Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het nieuwe seizoen op de streamingdienst.

Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws