Bij HEMA koop je nu het perfecte quilted jacket voor het voorjaar

En je shopt 'm nu met 25 procent korting!

Sinds The Frankie Shop de quilted jacket aan de wereld introduceerde, is de gequilte jas niet meer weg te denken uit de modewereld. En hoewel het natuurlijk leuk is om er een van The Frankie Shop te hebben, kun je ook veel goedkopere versies op de kop tikken. Neem nu deze omkeerbare jas van HEMA.

Het beste uit twee werelden

Enkele jaren geleden rees de populariteit van gequilte items de pan uit nadat de quilted jacket z’n intrede in de modewereld maakte. Modeliefhebbers vonden een knusse metgezel in het gewatteerde wonder. Het item is immers de perfecte liefdesaffaire tussen stijl en comfort. De charmante quiltpatronen zorgen voor een verfijnde uitstraling en de semi oversized silhouetten van de jas maken dat het item ontzettend comfortabel is en er bovendien ruimte overblijft voor een dikke trui.

De quilted jassen zijn vaak niet superdik, waardoor ze niet helemaal geschikt zijn voor de frisse winterdag. Wel vormt het daarmee de perfecte tussenjas. Op een warmere winterdag kan de jas prima en het is ook je partner in crime op een frisse lentedag. Een must voor in je garderobe, dus.

Scoren bij HEMA

Vele labels bieden momenteel quilted jackets aan. Noem een high street label, en de kans is groot dat het merk de jas wel in diens assortiment heeft. En ook winkels waar we niet meteen aan denken als we nieuwe kleding willen scoren, hebben een versie van de jas. Zo ook de HEMA!

HEMA heeft weer een nieuwe collectie en in die nieuwe collectie viel ons oog meteen op de omkeerbare damesjas Eloise met afritsmouwen. Een jas die veelzijdiger is dan deze, vind je moeilijk.

De jas kun je op verschillende manieren dragen. De omkeerbare jas kun je dragen met de blauwe kleur naar buiten of met de crèmekleurige kant naar buiten. En is het buiten net iets te warm voor de quilted jas? Don’t you worry, want ook dan kun je ‘m nog dragen. De mouwen zijn namelijk afritsbaar, waardoor je de jas kunt transformeren tot een bodywarmer.

De jas is verkrijgbaar voor €60 euro, maar als je ‘m nu shopt, kun je het item voor een scherpere prijs bemachtigen. Zo geeft HEMA momenteel 25 procent korting op de jas, waardoor die nog maar €45 euro kost. De jas is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Bron: HEMA | Beeld: NL Beeld, HEMA 

Laatste nieuws