Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Mexx giftcards t.w.v. €50

De SS24 collectie van Mexx bestaat uit hebberigmakende items in fantastische kleuren.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer Mexx shoptegoed weg.

De nieuwe collectie

Met de nieuwe collectie van Mexx brengt het kledingmerk een ode aan het leven, kleur en kracht. Dat betekent kledingitems in verschillende frisse kleurtinten. Enkele kleuren die eruit springen zijn blauw, roze en rood, maar in de collectie vind je ook items in neutrale tinten terug. Zo kun je de kledingstukken makkelijker met elkaar matchen en vind je altijd iets passends voor je stemming.

De collectie bestaat uit breisels, kledingstukken met prints en items van zijdeachtige materialen, roze en blauwe pakken, parachute pants, shorts, rokken, jurken en broidery blouses. Genoeg keuze, dus! Ook mannen kunnen overigens heerlijk shoppen bij Mexx. De collectie mannenkleding omvat easygoing, stijlvolle ensembles voor diverse gelegenheden in natuurlijke en landelijke tinten, maar ook in kleuren als baksteenrood, oranje en groen.

Winnen

Heb jij een paar items uit de nieuwe Mexx-collectie op je verlanglijstje staan? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen namelijk drie Mexx giftcards t.w.v. €50 euro weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 3 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Mexx zullen delen als je wint.

Laatste nieuws