Déze nagellak kleuren zijn dit voorjaar helemaal on trend

Heb jij nog inspiratie nodig voor je volgende manicure?

De lente komt eraan, en dat betekent dat er weer nieuwe modetrends op komst zijn. Maar, laten we eerlijk zijn, geen outfit is compleet zonder een goede manicure! Gelukkig brengt het nieuwe seizoen niet alleen vernieuwing op gebied van fashion, ook komen er weer een heleboel leuke nagellaktrends aan. Who What Wear zette ze voor je op een rijtje.

1. Zachtroze

Zachtroze kleurtjes zijn helemaal hip in 2024, vertelt Juanita Huber-Millet, eigenaresse van nagelsalon Townhouse. "De balletcore trend gaat in het komende jaar nog groter worden in zowel beauty als fashion. Deze look is gekenmerkt door sophistication en elegantie." Wil je deze trend volgen, dan raadt Huber-Millet aan om te kiezen voor lichtroze tinten 'die je doen denken aan balletschoentjes'.

2. Babyblauw

Ook babyblauw is helemaal in stijl dit voorjaar. We zagen de kleur al verschijnen op de runways van verschillende lente- en zomercollecties voor 2024, en die trend zal ongetwijfeld ook overslaan op de beautywereld.

3. Chrome nagels

Ben je op zoek naar een chique nagellook die nét even anders is? Kies dan voor nagels met een chrome finish. Deze trend dook twee jaar geleden ineens op, maar ook anno 2024 zijn chrome nagels nog helemaal on trend.

4. Milky white

Ben je fan van de eerdergenoemde balletcore trend? Dan zijn milky white nagels ook echt wat voor jou.  Dankzij deze kleur zien je nagels er fris en verzorgd uit, én er zit een mooi glansje overheen. Bovendien is het een hele neutrale look, die goed staat bij vrijwel elke outfit. Wat wil je nog meer?

5. Felrood

Als er één nagellakkleur is die nooit uit de mode raakt, is het rood wel. Met felrode nagels maak je een echt statement, en bovendien past de vrolijke kleur helemaal bij het voorjaar. Perfect voor een romantische date of een avondje op stap!

6. Perzik

Vind je felrode nagels net iets te opvallend? Dan kun je misschien beter kiezen voor een perzikkleurtje. Je kunt hem neutraal houden, of gebruiken als basis om te experimenten met nailart. Van deze subtiele, warme tint krijgen wij helemaal zin in de lente!

Nagels verzorgen

Juist wanneer je deze regelmatig van een mooi kleurtje voorziet, is het is enorm belangrijk om je nagels en handen goed te verzorgen. Droge nagelriemen doen niet alleen je mooie nagelak-kleur teniet, ze kunnen je nagels ook nog eens beschadigen. Zorg daarom dat je regelmatig een voedende crème of zalf aanbrengt op je handen, en stop met het bijten van je nagels en nagelriemen. Zo komt je trendy manicure het beste tot zijn recht!

Bron: Who What Wear | Beeld: Adobe Stock