Blake Lively onthult de gouden regel van haar huwelijk

Het heeft allemaal te maken met prioriteiten en balans.

Een relatie onderhouden terwijl je beiden in de schijnwerpers staat is niet makkelijk, maar Blake Lively en Ryan Reynolds zijn het levende bewijs dat dit zeker niet onmogelijk is. Het stel is al samen sinds 2011, en dat is mede dankzij een belangrijke relationship-rule die ze aan het begin van hun relatie opstelden.

Power couple

Blake en Ryan ontmoetten elkaar in 2010, op de set van de film Green Lantern. Eerst werden ze gewoon vrienden, maar die vriendschap vormde de basis voor alles wat er komen ging. In 2012 stapte het acteurskoppel in het huwelijksbootje, en sindsdien hebben zij samen vier kinderen gekregen.

Gouden regel

Dat de twee nog altijd zo'n steady relatie hebben, is best bijzonder. Blake en Ryan horen natuurlijk bij de grootste namen van Hollywood, en daar komt een druk schema bij kijken. Een goede balans houden tussen werk en privé is dan niet altijd makkelijk.

In de Further Ado-show doet Blake nu een boekje open over hoe zij die balans weten te behouden. En dat heeft alles te maken met een belangrijke afspraak die het koppel aan het begin van hun relatie gemaakt heeft. "Toen Ryan en ik bij elkaar kwamen, hebben we de regel bedacht dat we nooit tegelijkertijd aan het werk zouden zijn, zodat we altijd prioriteit kunnen geven aan ons privéleven", vertelt Blake.

Toch geeft de actrice ook toe dat het niet altijd makkelijk is om die balans te vinden. "Ik ben gewend om heel hard te werken, en altijd maar door te gaan zonder te stoppen. Zeker tijdens Gossip Girl, dat was zes jaar van mijn leven, en soms schoten we drie afleveringen tegelijk." Ze vervolgt: "En dat betekent dat we hard moeten werken (aan de relatie, red.) wanneer we zelf niet aan het werk zijn. Net als met het plannen van je financiën, daar is balans voor nodig."

Altijd samen

Ook Ryan vertelde in 2020 al over het geheim van hun succesvolle huwelijk. In een interview met Access Hollywood onthulde hij: "We gaan nooit onze eigen weg. Ik werk aan een film, dan werkt zij aan een film, maar we reizen altijd samen overal heen. Dat is het fijnst, dat we eigenlijk niet vaak van elkaar verwijderd zijn. Ik kan heel veel tijd spenderen met mijn meiden."

Bron: Marie Claire UK, Access Hollywood, Marie Claire archief | Beeld: NL Beeld