Marie Claires must-haves

Van prachtige kledingstukken tot oogstrelende tassen.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De Nuvola-tas van Furla

Tijdens Milan Fashion Week kwam het tassenlabel Furla met een leuk nieuwtje: het onthulde er namelijk de nieuwe Nuvola-tassen. En dat zijn tassen die hebberig maken. De Furla Nuvola belichaamt de nieuwe esthetiek van het label en de tassen zijn verkrijgbaar in hobotassen, buckets en schoudertassen van soepel leer in verschillende kleuren.

Furla Nuvola, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, vanaf €325.

Chocolade van Alter Eco

Wil jij jezelf trakteren op iets lekkers, waarmee je ook nog eens goed doet? Dan zit je met een reepje van Alter Eco goed. De chocolade van het merk is volledig vegan, fairtrade (de producenten ontvangen hierdoor wel 24 procent extra inkomen), biologisch en erg smakelijk. De chocolade is verkrijgbaar in verscheidene smaken: puur, puur met crunchy quinoa of puur met stukjes amandel en vegan hazelnoot.

Alter Eco chocolade, verkrijgbaar voor €2,89 per reep.

De nieuwe Dior Jolie Bag

Staat een designertas nog hoog op je verlanglijstje? Dan wil je misschien wel investeren in deze prachtige nieuwe Dior Jolie Bag. De tas is afkomstig uit de Dior Lente-Zomer 2024 collectie en is vervaardigd in soepel zwart leer met het iconische cannage-patroon en natuurlijk met het net zo iconische CD-logo. De tas kun je op verschillende manieren stylen - de ketting is afneembaar, waardoor je 'm als clutch of over de schouder kunt dragen.

Verkrijgbaar op Dior.com.

Goede wandelschoenen van Timberland

Vind jij het heerlijk om te hiken, maar kun je nog wel nieuwe wandelschoenen gebruiken? Dan ben je bij Timberland aan het juiste adres. Het merk lanceerde eind februari de nieuwe Motion Range-collectie met onder andere twee nieuwe uitvoeringen van het Hiker model, waarbij comfort en mobiliteit centraal staan.

Womens Greenstride Motion uit de nieuwe Timberlands Motion Range-collectie, verkrijgbaar voor €150.  

De Futuristische collectie van Levi's en Gundam

Eind januari lanceerde Levi's een nieuwe collectie in samenwerking met Gundam, een serie die zich afspeelt in een toekomst waarin de aarde verwikkeld is in conflicten tussen ruimtekolonies. En hoewel futuristische animatieseries misschien niet je ding zijn, is de collectie die uit deze samenwerking rolde prachtig.

Levi's x Gundam Seed Relaxed Trucket Jacket, verkrijgbaar voor €159,95.

De nieuwe collectie van Summum

Kan jouw garderobe nog wel wat nieuwe stukken gebruiken? Dan zit je bij Summum goed. Het merk heeft een nieuwe collectie om u tegen te zeggen. Het bevat een aantal prachtige dopamine-stukken, maar ook als je bezig bent met het samenstellen van een capsulegarderobe kun je er must-haves vinden. Neem nu dit prachtige pak!

Summum gedetailleerde blazer met knopen verkrijgbaar voor €219,95, bijpassende Soft foam broek verkrijgbaar voor €139,95.

Leuk om te weten: je kunt de items van Summum nu ook in Groningen in de winkel scoren. Het label opende daar namelijk onlangs de tiende brandstore. Je shopt er de nieuwe collectie, maar er bevindt zich in de winkel ook een heuse jeanshoek waar je spijkerbroeken van goede kwaliteit kunt bemachtigen. En ben je na je shopping spree een beetje dorstig? In de nieuwe winkel bevindt zich ook een bar waar je plaats mag nemen voor een drankje.

Openingsbeeld: Summum