Motivation Monday: maak kans op 1 van de 5 Wellaflex Fullness haarverzorgingspakketten

Een must voor prachtige lokken.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we vijf keer Wellaflex Fullness haarverzorgingspakket weg.

Een fijne herlancering

Wella ken je vast al als een merk dat fijne verzorgingsproducten in haar assortiment heeft. Neem nu de producten van Wella's haarstylingsmerk Wellaflex, stuk voor stuk fijne verzorgings- en stylingsproducten.

Om de Wellaflex-producten opnieuw in het zonnetje te zetten, lanceerde Wella het haarstylingsmerk opnieuw. En om die relaunch te vieren, lanceert Wellaflex ook een nieuw product; een haarverdikkende tonic voor zichtbaar voller en dikker haar.

Wellaflex toppers

De Wellaflex lijn bestaat uit verschillende producten, maar de Wellaflex Fullness haarspray, de Wellaflex Fullness mousse en het nieuwe Wellaflex Fullness tonic zijn toch wel de echte musts voor je haarverzorgingsroutine.

De Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic 

Het nieuwste pareltje van Wella is deze Volume Hair Thickening Tonic. Dit product zorgt voor zichtbaar voller en dikker haar (en wie wil dat nu niet). Bovendien beschermt de tonic je haar en je hoofdhuid ook nog eens - het verzorgt je hoofdhuid en het zorgt ervoor dat beschadiging door haarbreuk vermindert.

De Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic. Adviesprijs: €6,65.

De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Mousse

Deze mousse is perfect om je haar mee in model te brengen. Het product houdt je haar tot wel 24 uur in model en is erg licht, waardoor je haar lekker natuurlijk voelt. De mousse is vrij van siliconen en erg geschikt voor fijn haar.

De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Mousse. Adviesprijs: €5,35.

De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Hairspray

Met deze haarspray sla je twee vliegen in één klap. De spray houdt je lokken namelijk tot wel 48 uur (!) in model én de vegan formule beschermt je haar tegen UV-stralen.

De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Hairspray. Adviesprijs: €5,35

Winnen

Zou jij de Wellaflex-producten graag willen proberen? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen namelijk 5x een haarverzorgingspakket weggeven met daarin de Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Mousse, de Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Hairspray en de Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='96']

Deze actie loopt tot en met 10 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Wella zullen delen als je wint.