Motivation Monday: wij geven een Eufy Indoor Camera én een Eufo Video Deurbel weg

Zo kun je op een afstandje in de gaten houden wat er thuis gebeurt.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee keer een Eufy-camera weg: de Indoor Camera S350 en de Video Deurbel E340.

In ’t oog hebben

Met het risico dat we klinken als een totale controle freak gaan we het toch zeggen: het is fijn om je huis in de gaten te kunnen houden als je niet thuis bent, met bijvoorbeeld een video deurbel. Trouwens, ook de niet-control freaks zullen dit fijn vinden (had de postbode wel écht aangebeld met je pakketje?). Of wat dacht je van een indoor camera? Hoe leuk is het om je huisdieren in de gaten te kunnen houden wanneer je zelf niet thuis bent? De Eufy Indoor Camera S350 en de Eufy Video Deurbel E340 staan in ieder geval op ons verlanglijstje.

De Indoor Camera S350

De Eufy Indoor Camera ziet er niet alleen schattig uit (en past daarmee prima in je interieur), maar het is ook een goede indoor camera. Het is een 4K camera die 360 graden kan draaien en tot wel acht keer kan inzoomen, zodat je de hele kamer goed in de gaten kunt houden. Ook handig, de camera werkt met infrarood waardoor je ook in het donker alles kunt zien. Oh, en ben je gewoon thuis? Dan kun je de privacymodus inschakelen.

De Indoor Cam S350 is verkrijgbaar voor €129,99 per stuk.

De Video Deurbel E340

Ben je benieuwd wie er aan de voordeur staat wanneer de deurbel gaat? Met de Eufy Video Deurbel E340 kun je erachter komen, zonder de deur te hoeven openen – of zelfs wanneer je niet eens thuis bent. De deurbel verbindt draadloos met je wifi-netwerk en via de Eufy app kun je in Full HD zien we er heeft aangebeld. De beelden worden intern opgeslagen, zodat je niet vastzit aan maandelijkse kosten.
De Video Deurbel E340 is beschikbaar voor €179,99.

Winnen

Zou jij graag een videodeur bel bij de voordeur willen hebben? Of een bepaalde kamer in het huis in de gaten willen houden met de indoor camera? Goed nieuws, wij mogen beiden 1x weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen (en laat ons vooral weten welke van de twee je graag zou winnen). Succes!

Deze actie loopt tot en met 17 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Eufy zullen delen als je wint.

Laatste nieuws