Motivation Monday: maak kans op een Molton Brown giftset t.w.v. €93

Met daarin producten uit de heerlijke Graceful Apricot & Freesia collectie!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij een heerlijk pakket met Molton Brown-producten weg!

De nieuwe Limited Edition Graceful Apricot & Freesia lijn

Voor de dagen waarop je wel wat zoete verwennerij kunt gebruiken, is de Graceful Apricot & Freesia collectie van Molton Brown het antwoord. De geur van de nieuwe Limited Edition collectie laat zich omschrijven als een dag in de fruitboomgaard, waar fresia’s uit het gras steken en magnolia’s vol in bloei staan, met een vleugje musk. Klinkt goed, niet?

Graceful Apricot & Freesia Body Lotion
Deze lichte bodylotion uit de Graceful Apricot & freesia collectie is verrijkt met onder andere shea butter en castorolie om de huid te hydrateren en te voeden. Bonus: de lotion zit bomvol heerlijke aroma’s, om jou te voorzien van een sensationele geur. Het leven is immers te kort voor een saaie bodylotion.

Graceful Apricot & Freesia Bath & Shower Gel
Of je nu graag in bad gaat of liever doucht: deze heerlijke douchegel mag niet in je badkamer ontbreken. De gel ruikt niet alleen verrukkelijk, maar is ook voorzien van antioxidanten, vitamine E en glycerine om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Transformeer je alledaagse routine in een met citrus, magnolia en musk doordrenkt feest.

Ook fijn om te weten, alle producten van Molton Brown zijn cruelty free, 100 procent vegetarisch, vrij van parabenen en de flessen zijn gemaakt van 50 procent gerecycled plastic!

Winnen

Lijkt het je heerlijk om jezelf te verwennen met bovenstaande producten? Leuk nieuws, wij mogen een set met daarin de Graceful Apricot & Freesia Body Lotion en de Graceful Apricot & Freesia Bath & Shower Gel weggeven. Ook bevat deze set de Delicious Rhubarb & Rose Travel Eau de Toilette. Dit parfum ruikt naar zoete lychee, pioenroos en cederhout.

Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 24 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Molton Brown zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws