Een kijkje in de goodiebag van de Oscars 2024

De waarde van de goodiebag: 117.000 euro.

Hoewel niet iedereen er met een gouden beeldje vandoor ging tijdens de Oscars, gingen zij ook zeker niet met lege handen naar huis. Zo werden er – zoals altijd – extravagante goodiebags met een waarde van maar liefst 117.000 euro (!) uitgedeeld.

Goodiebag

Het was weer een bijzonder feest: de Oscars 2024. De red carpet looks waren to die for, er werden grapjes gemaakt, prijzen uitgereikt én er was sprake van een fabuleuze afterparty. Wat ook niet veranderd is, is de extravagante goodiebag die elk jaar wordt uitgereikt aan de Oscar-genomineerden.

Of de genomineerde acteurs, actrices en regisseurs er nou met het felbegeerde gouden beeldje vandoor gingen of niet, met lege handen gingen ze zeker niet naar huis. De goodiebag ter waarde van 117.000 euro bestond dit jaar onder andere uit drie vakantievouchers. Zo kunnen de genomineerden naar het privéchalet Zermatt in Zwitserland – welke in 2023 voor de vierde keer werd bekroond tot beste skichalet ter wereld. Ook mogen ze hun hele familie meenemen naar Zwitserland, want de voucher geldt voor het hele chalet met vijf suites.

Zijn ze toch niet zo’n fan van de sneeuw, maar juist van zonovergoten vakanties? Geen probleem. Ook kunnen de Oscar-genomineerden een reis maken naar een privévilla in St. Barths voor drie dagen, ter waarde van 25.000. En bij zo’n privévilla horen natuurlijk privileges. Denk aan een privé-chef, chauffeur en bediening. Daarnaast is er ook nog een voucher weggegeven voor een heerlijk zen-moment in een holistisch wellness retreat in de buurt van Hollywood.

Andere goodies

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles in de goodiebag. Zo is er een spa-ervaring ter waarde van 24.000 dollar in Californië, een miceoneedling-behandeling, handtassen, popcorn met champagnesmaak, een wijnkoelkast, een infraroodgrill ter waarde van 13.000 dollar én een klinisch slaapconsult cadeau gegeven. Daarnaast zaten er ook nog wat ‘kleine goodies’ bij, zoals allerlei skincare, tequila- en gin-flessen en superfood voor je kat. Al met al dus een bombastische goodiebag met een duur prijskaartje. Doe ons er ook maar zo eentje!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws