Dit zeggen Glen Powell en Sydney Sweeney over een Anyone but You-vervolg

Geruchten over een tweede deel doen al even de ronde.

De romantische komedie Anyone but You is momenteel nog in de bioscoop te zien, maar fans speculeren al over een tweede deel. Gaat die er ook komen? Of gaat het enkel om geruchten?

Anyone but You

Na een eerste ontmoeting die van fantastisch naar verschrikkelijk gaat, komen Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) elkaar weer tegen in Australië, wanneer ze allebei uitgenodigd blijken te zijn voor dezelfde bruiloft. Ze zijn niet blij met het weerzien en kibbelen enorm. Om te zorgen dat de bruiloft niet in het water valt, proberen de andere gasten hen aan elkaar te koppelen. Wanneer Ben en Bea hier lucht van krijgen, doen ze net alsof ze het perfecte stel zijn. Alleen doen ze dit niet omdat ze elkaar echt zo leuk vinden. Ben doet het om zijn ex jaloers te maken en Bea om te voorkomen dat haar ouders haar opnieuw proberen te koppelen aan haar ex. Hoe dit verhaal afloopt? Tja, dat kun je waarschijnlijk wel raden.

De terugkeer van de romantische komedie

Anyone but You wordt in de media ook wel omschreven als de terugkeer van de romkom. Een voorspelbaar plot, maar wat o zo lekker wegkijkt. Na films als How to Lose a Guy in 10 Days, Bridget Jones's Diary, Bride Wars en Crazy, Stupid, Love deden we het best een tijdje zonder de typische romantische komedie, maar met Anyone but You lijkt het genre weer op te leven. Neem nu de films Players en Irish Wish die sinds kort ook op Netflix te streamen zijn.

Anyone but You is sinds 4 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en draait nu nog steeds op het witte doek. De film leverde maar liefst 100.2 miljoen dollar (and counting!) op. Het succes van de toch wel erg voorspelbare film kunnen we dus niet ontkennen. Het is ook niet zo gek dat fans van de film hopen op een tweede deel, maar wat is er precies waar van de geruchten dat die er ook gaat komen?

Een tweede film

Als het aan Sydney Sweeney en Glen Powell ligt, zijn ze binnenkort wel weer samen te zien op het witte doek. De twee hebben aangegeven dat ze het heel fijn vonden om met elkaar samen te werken en dat ze hopen dat het in de toekomst weer gebeurt. Of een nieuw project een tweede deel van Anyone but You zal zijn? Daarover hebben ze echter niets gezegd. "We zijn nog niet zeker over wat we willen doen", vertelde Sydney in gesprek met People. "We dromen wel over verschillende dingen en moeten nog zien wat het beste is."

Glen sloot zich aan bij de woorden van zijn co-ster. Tegen Variety zei hij dat "als je iemand tegenkomt met wie het echt klikt", het fijn is om met diegene te werken. "Het is zo makkelijk om met Sydney te werken en het is zo leuk. We proberen zeker een volgend project te vinden. Stuur ons alsjeblieft alle scripts die je hebt. You know we're here for it!" 

Tot dusver lijkt het er niet op dat er een Anyone but You 2 gaat komen, maar we vermoeden wel dat we Sydney en Glen in de toekomst weer samen op het witte doek zullen zien!

Bron: People, Variety, Collider | Beeld: Anyone but You