Motivation Monday: maak kans op een Bear 2 van FOREO + hydraterend serum

Een handige face yoga-tool voor een snatched look.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een Bear 2 en een voedend serum van FOREO weg.

Snatched look

Als je geïnteresseerd bent in skincare, heeft je social media algoritme dit vast ook al uitgevogeld en word je overspoeld met video’s van personen die middels face yoga een zogenoemde ‘snatched look’ creëren. Van een meer gedefinieerde kijklijn en jukbeenderen, tot het verminderen van lachrimpels rond de mond en een brow lift. Een strak gelaat willen, is nog nooit zo populair geweest.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gezicht meer vorm te geven. Met bindweefselmassages bij de specialist (niet goedkoop) of door je gezicht zelf te masseren met je vingers (je moet alleen wel net weten hoe), óf door een tool te gebruiken. En FOREO’s nieuwste innovatie is hier perfect voor. Maak kennis met de BEAR™ 2, een niet-invasief facelift apparaat dat de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert.

Over de BEAR™ 2

BEAR™ 2 maakt gebruik van microcurrent en T-Sonic™ massage. Het zegt je waarschijnlijk niet veel, maar met deze technologie kun je meer dan 65 spieren in het gezicht en de hals trainen. Hiermee verstevigt het apparaat de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling. Ook kan het diepe rimpels en fijne lijntjes verminderen. Dit komt omdat de gezichtsmassagetool de productie van collageen en elastine verhoogt.

De T-Sonic™ massage verbetert de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden. BEAR™ 2 stimuleert de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen. Hiermee versnel je het huidvernieuwingsprocues en kunnen pigmentvlekken vervaagd worden. Hallo, ultieme glow!

FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0

Om de gewenste resultaten met de BEAR™ 2 te behalen, is het essentieel om een geleidend serum te gebruiken. Daarom heeft FOREO het FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0 ontwikkeld, wat ook op zichzelf een heerlijk, voedend serum is. Van dit serum is klinisch bewezen dat het de collageenproductie type 1 aanzienlijk verhoogt, waardoor de huid steviger wordt en rimpels minder zichtbaar worden. Het serum is verreikt met hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en sgualaan. De combinatie van deze ingrediënten kunnen na verloop van tijd het vochtgehalte van de huid verhogen. Met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur. Het resultaat? Een gladdere en stralendere huid.

Winnen

Zou jij de BEAR™ 2 heel graag willen proberen? Leuk nieuws! Wij mogen er eentje weggeven, plús het FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 31 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met FOREO zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws