De mooiste gouden sieraden voor Moederdag

Nu Moederdag nadert, beginnen we weer na te denken over het perfecte cadeau om de vrouw te eren die ons opvoedde tot de persoon die wij vandaag de dag zijn - of dat nu je moeder is, of een andere sterke vrouw die een belangrijke rol in je leven speelt. En wat is nu een betere manier om Moederdag te vieren met een prachtig gouden sieraad?

Gouden sieraden

Een gouden sieraad is een prachtig cadeau voor Moederdag. Van gouden kettingen tot gouden armbanden, en van gouden ringen tot gouden oorbellen, ze zijn allemaal leuk om te geven (en natuurlijk nog leuker om te krijgen). Waarom sieraden zo perfect zijn, horen we je al denken? Dat komt omdat ze eigenlijk altijd mooi blijven. Sieraden zullen we ook over 1 jaar dragen, over 10 jaar en over 20 jaar. Bovendien is het een emotioneel cadeau. Je moeder zal altijd onthouden dat ze het van jou heeft gekregen en als ze even naar het sieraad kijkt, denkt ze weer aan jou. Ook is het iets heel moois dat van generatie op generatie doorgegeven kan worden. De kans is groot dat jouw moeder je ook eens een sieraad gaf dat jij enorm koestert en dat jij misschien ook aan de volgende generatie wil doorgeven.

Het moge duidelijk zijn, het is prachtig om een sieraad cadeau te geven. Maar dan wil je natuurlijk wel een item uitzoeken dat in de smaak valt, ook over tien jaar nog mooi is en van goede kwaliteit is. Dus ben jij nog op zoek naar een mooi gouden sieraad? Lees dan snel verder, want wij delen wat inspiratie.

De Round Cut Zirkonia Pendant Ketting

Zou jij jouw moeder graag een ketting cadeau willen geven? Dan tippen we graag deze Round Cut Zirkonia Pendant Ketting van TOV. De ketting is tijdloos, elegant en door z’n verfijnde uiterlijk verveelt die nooit en staat die overal mooi bij. De ketting is gemaakt van 14-karaats massief goud en de ronde zirkoniasteen geeft ‘m net dat beetje extra dat het nodig heeft om er een eye-catcher van te maken.

Round Cut Zirkonia Pendant Ketting Round Cut Zirkonia Pendant Ketting Round Cut Zirkonia Pendant Ketting

De Figaro Schakelarmband

Schenk je jouw moeder liever een mooie gouden armband? Ook daar heeft TOV genoeg van in het assortiment. Natuurlijk is het leuk om af en toe een opvallende armband te dragen, maar veel mensen geven toch de voorkeur simpele en elegante armbanden. Deze Figaro Schakelarmband is een voorbeeld van een armband die thuishoort in de sieradencollectie van elke vrouw. Net zoals de pendant ketting kun je 'm overal bij dragen en raak je niet snel uitgekeken op deze massief 14-karaat gouden armband.

Figaro Schakelarmband Figaro Schakelarmband Figaro Schakelarmband

Oorbellen

Het is leuk om een armband of een ketting te geven. Het is alleen minder geschikt als cadeautje als je moeder een bepaalde ketting of armband altijd al omheeft omdat ze er erg aan gehecht is. Gelukkig zijn er ook andere sieraden die je cadeau kunt geven. Neem nu oorbellen. Hoewel sommige mensen het fijn vinden om een bepaalde set oorbellen te dragen, wisselen veel vrouwen hun oorbellen vaker af dan kettingen en armbanden. Hierdoor zijn oorbellen het perfecte geschenk als je moeder al erg verknocht is aan een bepaalde ketting of armband die ze altijd draagt.

Beeld: TOV Essentials