Netflix deelt zoete teaser van het nieuwe Bridgerton-seizoen

Love is in the air.

Dearest readers, we moeten misschien wel wachten tot 16 mei om weer herenigd te worden met de Ton, maar Netflix heeft alvast iets om van te genieten. De streamingdienst deelde een fijne teaser van het derde seizoen van de geliefde serie Bridgerton.

Het plot van seizoen 3

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen.

Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Sneak peek

Benieuwd naar het volgende seizoen? Je bent niet de enige. Het wachten op seizoen 3 van Bridgerton is echter een lange zit. Seizoen 2 verscheen in maart 2022. Gelukkig deelt Netflix af en toe een sneak peek. In het nieuwste fragment dat de streamingdienst deelde, krijgen we geen glimp te zien van Colin en Penelope, maar zien we hoe gelukkig Kate en Anthony samen zijn. De vonken spatten van het scherm!

Releasedatum

Zoals we al zeiden duurt het nog even voor we het derde seizoen kunnen bekijken. Lange tijd hield Netflix de releasedatum voor het nieuwe sezoen van de geliefde serie voor zich. Midden december kwam daar verandering in. Toen deelde de streamingservice dat het derde seizoen opgesplitst wordt in twee delen. Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Bron: Netflix YouTube | Beeld: Bridgerton