Deze producten gebruikte Sydney Sweeney voor haar ‘Oscars-bob’

Sydney showde haar nieuwe coupe tijdens de Vanity Fair Oscar's After-Party.

Goed nieuws voor iedereen die jaloersmakend naar het nieuwe kapsel van Sydney Sweeney keek. De actrice en haar haarstylist onthullen namelijk welke producten ze hebben gebruikt om haar Old Hollywood Bob in model te brengen.

Nieuwe coupe

Celebrities en genodigden verschijnen in de prachtigste outfits op de Oscars en doen dit nog even dunnetjes over tijdens de Vanity Fair Oscars After-Party. Er waren verschillende show stopping momenten, en ook de haartransformatie van Sydney Sweeney trok de aandacht.

De actrice verscheen tijdens de afterparty met haar prachtige nieuwe kapsel. De Anyone but You-actrice bleek haar lange lokken ingeruild te hebben voor een Old Hollywood Bob, ook wel de French Girl Bob genoemd. En uiteraard zat het haar prachtig in model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

De producten

Niemand minder dan haarstylist Glen Oropeza zette de schaar in de lokken van Sydney. Aan de haarstylist de eer om de nieuwe Kérastase range Première producten te mogen gebruiken om de coupe te creëren, nadat hij de bob knipte. De styling bestond uit drie stappen.

Eerst bereidde hij het haar voor met de nieuwe Première Concentré Décalcifiant, een pre-shampoobehandeling die beschadigd haar intens herstelt. Daarna bracht hij de Fondant Fluidité Préparateur Repairing Conditioner aan op de lokken.

Voor het stylen van het haar gebruikte Glen vervolgens de Filler Fondamental Repairing Anti-Frizz Serum. Dit serum is ideaal om het haar te beschermen tegen de hitte. Tot slot werkte de haarstylist het haar af met een paar pompjes van de Kérastase Première L’Huile Gloss Réparatrice voor glans en de Kérastase Laque Couture Hair Spray voor extra textuur en houvast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Het is niet geheel een verrassing dat Glen Kérastase-producten gebruikte voor Sydney’s haar. De actrice is namelijk de Global Brand Ambassador van het merk. “Dit jaar staat echt in het teken van mijn healthy hair journey, nadat ik het jarenlang heb blootgesteld aan schade”, vertelt Sydney. “Ik had het geluk om de Kérastase Première range te mogen gebruiken voordat het werd gelanceerd en het doet wonderen voor mijn haar. Mijn haar voelt sterk en gezond wat mij de kracht gaf om voor een kortere look te gaan!”

Ook Glen was overigens erg te spreken over de productlijn. “Ik was verbaasd hoe snel de lijn Sydney’s haar transformeerde. Voor mij is de Concentré echt het sterproduct, nadat je het hebt uitgespoeld voel je dat het haar veel gladder en gehydrateerd is.”

Bron: Kérastase | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws