Motivation Monday: maak kans op de opvouwbare Foldaway koffer van senz° t.w.v. €250

De Foldaway is lekker stevig en als je 'm niet nodig hebt, neemt de koffer amper ruimte in beslag - de Foldaway is slechts 12,5 cm breed.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een opvouwbare koffer van senz° weg!

Een must-have voor de slimme reiziger

Ga je op reis? Dan is niets handiger dan een rolkoffer voor je bagage. Wanneer je echter niet reist, staat zo'n dikke koffer al snel in de weg. Dat moet handiger kunnen, zo moet senz° hebben gedacht. Het label lanceert namelijk een opvouwbare koffer: de Foldaway.

senz° – een merk dat we al kennen van z'n stijlvolle en compacte stormparaplu – heeft de perfecte reisgenoot ontworpen. De Foldaway is zoals we al zeiden opvouwbaar. Dankzij het gepatenteerde uitklapbare deel is de koffer slechts 12,5 cm breed wanneer je die opvouwt. Je reismaatje staat dus niet in de weg wanneer je het niet nodig hebt.

We horen je nu al denken, is zo'n dunne koffer wel sterk genoeg? We verklappen meteen: ja, dat is-ie zeker. De senz°-koffer is gemaakt van sterk, duurzaam en waterafstotend polycarbonaat. Dit is een stevig, maar lichtgewicht materiaal dat beschermt tegen onverwachte stoten. Neem je de koffer mee op vliegreis en moet die in het ruim? Dan weet je dus dat de koffer tegen een stootje kan. Overigens kan de Foldaway ook goed tegen het Nederlandse klimaat. De koffer is regenbestendig.

Overige features

Met de buitenkant van de Foldaway zit het dus wel goed. Maar hoe zit het met de binnenkant? Ook daarin voorziet de koffer in je wensen. De Foldaway heeft voldoende opbergruimte en opties, waaronder verschillende ritsvakken in het deksel van de koffer en handige banden waarmee je alles op z'n plek houdt. Ook zit er een speciaal opbouwbaar zakje in de koffer. Handig voor vuile was of natte zwemkleding die niet op tijd is opgedroogd.

De koffer is niet alleen handig, maar het design is ook niet verkeerd. De koffer is stijlvol en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: pure black, midnight blue, silk grey, champagne brown, dark forest en passion red. Daarnaast is de koffer verkrijgbaar in drie verschillende maten: de carry on, de check in en de large check in.

Winnen

Zie jij jezelf wel met deze handige koffer reizen? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen een carry on senz° Foldaway weggeven, t.w.v. €250. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='100']

Deze winactie loopt tot en met 7 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met senz° zullen delen als je wint.