Zo style je dé basic van het moment: het witte T-shirt

Inspiration incoming!

De absolute must-have in je garderobe van 2024 moet toch wel het witte T-shirt zijn. Dit veelzijdige, basic item is onmisbaar, geschikt voor elk seizoen en kan op veel verschillende manieren gestyled worden. Het is perfect voor het creëren van laagjes tijdens koudere dagen en past bij elke gelegenheid. Maar hoe stylen we dit item anno 2024?

1. Onder een vestje

Een strak wit T-shirt is perfect voor onder een vestje in een opvallende kleur, denk bijvoorbeeld aan chocoladebruin of felrood. Voeg wat flair toe met accessoires zoals een stoere leren riem. Voor die effortless look stop je het T-shirt in je broek en laat je de onderste knoopjes van je vestje openhangen. En voor die typische lentevibes? Combineer het geheel met een denim midi- of maxi-rok. Zo rock je deze casual-chique stijl met een speelse twist!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah (@cocobeautea)

 2. Lekker oversized

Haak in op de oversized trend van 2024 met een wit T-shirt dat lekker ruim valt voor die nonchalante, baggy look and feel. Laat het onderaan uit je trui piepen, want ook laagjes zijn natuurlijk helemaal trendy op het moment. Style deze relaxte outfit met een paar wijde jeans, sneakers in een eye catching kleur en wat opvallende sieraden om het geheel samen te laten komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Crosskey (@hannahcrosskey)

3. Met een V-hals

Een andere stylingtruc die we door fashionista’s omarmd zien worden, is het witte T-shirt in combinatie met een trui met een V-hals. Om de look een extra chic randje te geven, kun je de V-hals trui en het witte T-shirt combineren met een mooie pantalon in dezelfde tint en klassieke loafers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa)

4. Onder een jasje

Met het wisselvallige weer waar we de komende tijd nog op getrakteerd worden, is het witte T-shirt perfect voor onder een statement jasje. Kies voor een piece dat echt de show steelt, zoals een mooie leren jas, een luchtig linnen bomberjack of een stoere korte trenchcoat. Het witte T-shirt fungeert als ideale basic en laat je jas nog meer tot z’n recht komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

De stof

Wanneer het op het witte t-shirt zelf aankomt, hoef je niet heel veel te experimenteren met stoffen. Eentje van katoen is gewoon het beste. Het is het makkelijkst te stylen en het is makkelijk te wassen. Toch op zoek naar variatie? Kies dan een wit shirt van linnen – ook nog eens een erg lekkere stof voor in de zomer.

Bron: JAN Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws