Droom jij van een eigen bedrijf? Geef je nu op voor de Marie Claire Starters Award 2024

De winnaar krijgt een leuk startkapitaal en prijzenpakket, dus durf te dromen en doe mee! Opgeven kan tot en met 5 mei.

Starters Award

Heb jij een gouden idee voor een eigen bedrijf, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Stuur ons je businessplan en maak kans op de Marie Claire Starters Award in samenwerking met Studio Anneloes & GOLF.NL, onderdeel van NGF. De winnaar krijgt een leuk startkapitaal en prijzenpakket, dus durf te dromen en doe mee!

Meedoen

Zet je idee in de vorm van een businessplan op papier. Wij hebben een format gemaakt waar je plan aan moet voldoen, dat format (inclusief de deelnamevoorwaarden) vind je hier. Stuur je businessplan en CV vóór 6 mei 2024 naar redactie@marieclaire.nl met als onderwerp ‘Inzending Starters Award (Naam Bedrijf)’. Wie weet betekent dit de vliegende start van jouw ondernemersavontuur.

Belangrijke data

Als je meedoet met de Starters Award, is het belangrijk om de volgende data vast te noteren:

Maandag 6 mei

Deadline inleveren businessplan en cv

Woensdag 21 mei

Bekendmaking top 10*

Maandag 1 juli

Deadline inleveren aangepaste businessplan

Maandag 8 juli

Bekendmaking top 3**

Woensdag 18 september

Uitreiking Starters Award (top 10 graag vrijhouden)

*Kandidaten uit de top 10 moeten beschikbaar zijn voor de coachingsdag/netwerkborrel op woensdag 12 juni.

**Kandidaten uit de top 3 moeten beschikbaar zijn voor een foto- en videoshoot op donderdag 11 juli.

Meet the jury

Annelies PijperHoofdredacteur Marie Claire"Ik ben benieuwd naar alle creatieve ideeën. Waar ik vooral op zal letten tijdens de beoordeling zijn toekomstvisie, doelgroepkennis en het financiële plaatje. Zijn die op orde, dan heb je een plan!"
Danielle WalletAlgemeen Directeur Bedrijfsvoering Nederlandse Golf Federatie"Als jurylid ben ik benieuwd naar de innovatie binnen het concept, de schaalbaarheid en marketingstrategie. Daarnaast vind ik het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de ondernemer van groot belang voor succes."
Anneloes van der HeijdenFounder & Creative Director Studio Anneloes"Ik word enthousiast van een kandidaat die haar doelgroep kent, de concurrentie goed in kaart heeft gebracht en zich hiervan weet te onderscheiden. Lef is een must en ROI is cruciaal: vanaf welk punt is ze van plan om winst te maken?"

Win

€2.500 startkapitaal + het Marie Claire Starters Award Prijzenpakket:

  • Privélespakket voor handicap 54 voor jou en drie vriendinnen t.w.v € 1.500, en speciaal voor jou een golfoutfit t.w.v. € 500 en beginnersset t.w.v. € 500, aangeboden door NGF x Jumbo Golf;
  • Collegereeks Excellent Leiderschap bij Nyenrode Business Universiteit t.w.v. € 2.395. Leer vanuit diverse invalshoeken naar jouw leiderschap te kijken. In deze inspirerende collegereeks geven experts en sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven hun visie op leiderschap en leer je hoe je dit toepast in de praktijk.
  • Studio Anneloes Basisgarderobe voor werk én vrije tijd plus stylingadvies t.w.v. € 2.000;
  • Veloretti City Bike in een kleur en model naar keuze t.w.v. € 399;
  • Suitsuit Duo-Kofferset Fab Seventies in een kleur naar keuze t.w.v. € 359,90;
  • Smaak Amsterdam Tas Ike in kleur Limestone t.w.v. € 259;
  • Ateljé Laptop Sleeve t.v.w. € 63,99;
  • Dag- en weekendplanner Leukigheidjes t.w.v. € 59,90.Extra prijs voor personen in de Top-3:
VIP-ervaring bij Chi Chi The Golf Venue voor jou en 3 vriendinnen t.w.v. € 215 – 1,5 uur entertainment incl. 30 minuten golfles, een Chi Chi Plateau & bubbels – aangeboden door Chi Chi The Golf Venue.

Extra prijs voor personen in de Top-10: Lespakket van zes golflessen voor jou en een vriend(in) t.w.v. € 218, aangeboden door NGF.