Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Lift Smart lingeriesets van Triumph t.w.v. €92

Een naadloze Smart beha die op unieke wijze de rondingen van het lichaam imiteert voor de perfecte pasvorm, mét een liftend effect.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we 2x een lingerieset van Triumph weg.

Triumphs nieuwste innovatie

We kennen Triumph als een lingeriemerk dat betrouwbaar is en continu innoveert. Ook dit seizoen komt het label weer met een noviteit: de Lift Smart. Een naadloze Smart beha die op unieke wijze de rondingen van het lichaam imiteert voor de perfecte pasvorm, mét een liftend effect.

Lift Smart is de allereerste volledig decoratieve Smart beha, ontworpen met naadloos kant voor een sensueel silhouet en next-level comfort. Voorbij zijn de dagen waarin comfort werd opgeofferd voor stijl of vice versa. De Lift Smart is voor alle lichaamsvormen en cupmaten. De beha's uit deze collectie zijn verkrijgbaar in slimme maten - wat inhoudt dat het altijd past. De beha's zijn verkrijgbaar in de maten 01 tot 05 (lees op de website van Triumph bij 'Vind je maat' hoe het precies werkt), in de kleuren zwart, paars en ecru. Slips zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Winnen

Lijkt het je wel wat om de nieuwe Lift Smart technologie van Triumph te proberen? Leuk nieuws! Wij mogen namelijk 2x een beha en slip uit de Lift Smart-collectie weggeven, t.w.v. €92. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Let wel op dat je de juiste slimme maat van Triumph doorgeeft. Succes!

[mail-win-form id='101']

Deze actie loopt tot en met 14 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triumph zullen delen als je wint.