Anya Taylor-Joy viert trouwjubileum op Instagram met nieuwe bruidsfoto's

Anya Taylor-Joy en haar echtgenoot Malcolm McRae stapten twee jaar geleden in het geheim in het huwelijksbootje.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op: Marie Claire Australia

In de echt verbonden worden, in het huwelijksbootje stappen, elkaar het jawoord geven. Hoe je het ook wilt noemen, Anya Taylor-Joy vond haar levenslange partner in muzikant Malcolm McRae. Het stel vierde afgelopen weekend hun trouwjubileum. Wij doken in hun relatieverloop.

April 2021: "Een partner"

Hoewel de actrice destijds geen namen noemde, leek Anya voor het eerst te verwijzen naar haar relatie met Malcolm McRae in april 2021 tijdens een interview met ELLE US. Ze zei niet veel, maar refereerde wel naar een 'partner'. "Mijn partner is net terug van het werk", vertelde ze toen.

Mei 2021: De publieke kus

Een maand later werd de romance van Anya en Malcolm zo goed als bevestigd toen ze werden gefotografeerd terwijl ze in NYC rondliepen en elkaar een kus gaven. De vrij schattige beelden, verkregen door Page Six, zijn hier te bekijken.

Juli 2021: Samenwonen

Enkele maanden nadat hun relatie openbaar werd, woonden Anya en Malcolm al zo goed als samen, zo beweerde een bron destijds aan The Sun. "Ze zijn onafscheidelijk en brengen al hun tijd samen door. Malcolm woont praktisch bij haar in haar huis in Los Angeles, en ze brengen elke nacht samen door."

Juli 2021: Instagram official

Diezelfde maand deelde Malcolm zijn eerste bericht over Anya op Instagram met de tekst: "Ik ben helemaal weg van haar." In oktober deelde Malcolm nog een foto van Anya, dit keer stond hij op de foto hand in hand met de actrice. "Oof, supremely happy," schreef hij.

Maart 2022: Debuut op de rode loper

Na ongeveer een jaar daten was Anya er klaar voor om officieel met haar partner over de rode loper te gaan. Ze nam hem mee als haar plus one naar de Vanity Fair Oscars After Party.

Maart 2022: Haar "hobby"

In een interview met British Vogue deelde Anya een zeldzame opmerking over Malcolm. "Ik zei laatst tegen mijn partner dat hij mijn hobby was," zei ze over hem. "Ik zie lezen als iets wat ik gewoon moet doen. Hij is precies hetzelfde. Ik heb eindelijk iemand gevonden die graag in stilte bij me zit te lezen. We zijn eigenlijk 80 jaar oud, en het werkt heel goed."

Ze onthulde ook dat ze lange-afstandsrelatie had met Malcolm, en dat het soms "moeilijk" kon zijn. "Maar het is ook geweldig omdat je de tijd die je samen hebt echt waardeert. Alledaagse saaie activiteiten zijn zo vreugdevol. Ik vind het heerlijk om met hem naar het tankstation te gaan en de auto vol te tanken en daarna ontbijt te halen."

April 2022: PDA op de rode loper

In april nam Anya Malcolm mee als haar plus one naar de première van haar nieuwe film, The Northman. Op een gegeven moment deelden ze een zoete kus op de rode loper.

Juni 2022: Verlovingsgeruchten

In juni werden Anya en Malcolm samen in Sydney gespot. De Queens Gambit-actrice droeg toen een groene ring. Een verlovingsreek, zo leek het. "Ze sprong het vliegtuig uit en leek de ring toen aan haar chauffeur te laten zien voordat ze in de auto stapte. Ze liet de ring zien of maakte een dansbeweging. Hoe dan ook, ze zag er extatisch uit," legde een toeschouwer uit.

Juli 2022: Een geruchte geheime bruiloft

In juli 2022 doen geruchten de ronde dat Anya en Malcolm stiekem zijn getrouwd. Ze zouden dit hebben gedaan kort voordat Anya terugvloog naar Australië voor haar aankomende film Furiosa. Volgens Page Six hadden ze een 'intieme trouwerij op het stadhuis'.

Oktober 2023: Een Venetiaanse bruiloft

In oktober 2023 werd bevestigd dat Anya en haar partner Malcolm officieel in het huwelijksbootje waren gestapt. De 27-jarige actrice trouwde met Malcolm in Venetië, Italië. De foto's werden verkregen door de Daily Mail. Het medium liet zien dat Anya er schitterend uitzag in een taupe baljurk-stijl jurk versierd met delicate versieringen en een kolibrie-motief.

Volgens berichten wisselde het paar hun 'ja's' uit in het Palazzo Pisani Moretta, een beroemd paleis aan het Canal Grande, gemaakt in Venetiaanse gotische stijl. Er waren ook een aantal a-listers bij de bruiloft aanwezig, waaronder Miles Teller en zijn vrouw Keleigh Sperry, Julia Garner, Cara Delevingne, Nicholas Hoult en Evan Ross.

April 2024: Tweejarig huwelijksjubileum

Een paar dagen geleden plaatste Anya een bericht op Instagram om haar tweejarig huwelijksjubileum met haar man te vieren.

In de Instagram-post deelde Anya een reeks nog niet eerder vertoonde foto's en video's van de grote dag met een de caption: "Twee jaar geleden, op 1 april, trouwde ik stiekem met mijn beste vriend in New Orleans. De magie van die dag zit voor altijd in elke cel van mijn wezen. Gelukkig tweede (eerste) jubileum mijn liefde... jij bent de coolste."

"N.B ja, dat zijn anatomisch correcte hartcakes. Ja, ik ben de vampier Lestat."

Bron: Marie Claire Australië | Beeld: NL Beeld, Instagram