Met deze zomerse phone cases en cords van Ateljé maak je van je telefoon een fashionable accessoire

Prachtige telefoonhoesjes en -koorden geïnspireerd op de fijne herinneringen van de zomer, en ze zijn ook nog eens ontzettend handig!

In een tijdperk waarin onze mobiel bijna net zo essentieel is als zuurstof, transformeren we onze telefoon graag in een trendy accessoire. Geen betere manier om dit mee te doen dan met de nieuwe Ateljé collectie.

Beach Gems

De telefoonhoes is anno 2024 geëvolueerd van functioneel naar fashionable. De nieuwe Beach Gems collectie van Ateljé benadrukt dat maar weer. Founder Yara Michels liet zich voor de zomerse collectie inspireren door haar favoriete vakantievondsten: dat ene tie-dye vakantieshirt, de perfecte denim shorts, kleurrijke kettingen die je tegenkomt op sfeervolle marktjes, en de parels en schelpen gevonden op het strand. Die dingen die je onmiddellijk terugbrengen naar die fijne zomerherinnering.

De nieuwe collectie bevat ook nieuwe specs. Zo is het label overstapt op verbeterde haakjes (met Ateljé-logo), die steviger en eleganter zijn. Alle cases uit de collectie zijn gemaakt van volledig (!) gerecycled plastic, en de iPhone cases zijn voorzien van een glossy finish. Ook is een aantal van de korte phone cords wat langer gemaakt – dus klik je ze niet aan het telefoonhoesje? Dan kun je ze dragen als ketting.

Fun fact: dat de hoesjes en chords van Ateljé fabulous zijn, is niet alleen ons op gevallen. In het tweede seizoen van Emily in Paris maakte het merk z'n opwachting toen het personage Mindy (Ashley Park) met het Cloud-koord te zien was.

Over Ateljé

Ateljé van mediamaker Yara Michels is een beetje ontstaan uit een eigen behoefte aan leuke phone cords. "Ik ben geobsedeerd door phone cords omdat ze mijn drukke leven 1000% gemakkelijker maken. Maar ik kon alleen eenvoudige, vrij saaie koorden vinden en wilde iets leuks dat een persoonlijke stijl uitdrukte", vertelt Yara. "Ik had er een paar voor mezelf gemaakt en kreeg wekelijks de vraag 'waar heb je dat vandaan?'." En zo werd Ateljé geboren – Zweeds voor Atelier en klinkt als atel-YAY.

De collectie is nu verkrijgbaar via www.shopatelje.com

Beeld: Ateljé