Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Bondi Sands-pakketten

Met daarin onder andere het nieuwste pareltje van Bondi Sands: de Gradual Tan Face Lotion.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we 3x een pakket van Bondi Sands weg.

De Gradual Tan Face Lotion

Bondi Sands heeft natuurlijk al een heel fijn assortiment aan zelfbruiners, skincare en zonverzorging, maar dit weerhoudt het label niet om verder uit te breiden. Sterker nog, onlangs lanceerde het Australische merk een aantal nieuwe producten, waaronder de Bondi Sands Gradual Tan Face Lotion.

De Bondi Sands Gradual Tan Face Lotion is een superfijne skincare en beauty hero. De lotion is verrijkt met shea butter om de huid diep te hydrateren en het bevat low-level bruiningstoffen waardoor je geleidelijk aan een sun kissed glow krijgt. De lotion is dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid.

Links: before | Rechts: after

Winnen

Zou jij de nieuwe Gradual Tan Face Lotion graag willen proberen? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen namelijk drie keer een Bondi Sands-pakket weggeven met daarin de Gradual Tan Face Lotion, én:

  • De Self Tanning Foam (een luchtige zelfbruinende schuim);
  • De Self Tanning Foam One Hour Express (een zelfbruinende schuim die de huid in slechts één uur een zonovergoten teint geeft);
  • De Gradual Tanning Lotion Tinted Skin Perfection (een voedende en hydraterende lotion met bruiningspigmenten die direct een flawless effect geeft én de huid geleidelijk bruint);
  • En de Application Mitt (een herbruikbare handschoen waarmee je de producten gelijkmatig kunt aanbrengen).

Wij mogen maar liefst drie van deze fijne Bondi Sands-pakketten weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='102']

Deze actie loopt tot en met 21 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Bondi Sands zullen delen als je wint.