Tijdloze klassiekers: deze nagellakkleuren raken nooit uit de mode

Chique kleuren waarmee je de plank nooit misslaat.

Bij sommige mensen past het: nagels in alle kleuren van de regenboog met glitters, bloemetjes en andere motiefjes, maar de nail art-trends van dit moment zijn niet aan iedereen besteed. Houd je van tijdloze nagellak? De volgende kleuren raken nooit uit de mode.

Pareltinten

Witte nagels met een zachtroze en parelmoerachtige glow zijn momenteel erg in trek. Het is stijlvol, en net even iets anders, zonder dat het te opvallend is. Het wordt door gen Z ook wel de donut glaze genoemd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IMARNI (@imarninails)

De French manicure

Er zijn periodes geweest waarin de French manicure wat minder populair was, maar je sloeg er de plank ook nooit mee mis. Momenteel is deze stijl weer enorm in de mode. Het is elegant en simpel.

Roze

Misschien is het niet superbijzonder, maar roze raakt echt nooit uit de mode. Bovendien staat deze kleur ook nog eens leuk bij de meeste outfits.

Aardetinten

Ook tijdloos en chic: aardetinten. Hiermee kun je bovendien alle kanten op: je kunt het moody maken door voor een donkere bruintint te kiezen, maar je kunt het ook basic houden door te kiezen voor een lichte aardetint. Wil je bovendien dat de kleur niet te veel opvalt? Kies dan voor een kleur die dichtbij je eigen huidskleur ligt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IMARNI (@imarninails)

Minimalistische nail art

Hoewel nail art niet aan iedereen besteed is, snappen we het ook wel als het jou een keer leuk lijkt om het te proberen. En in dat geval, zeker doen! Het hoeft namelijk heus niet zo opvallen als je meestal op social media voorbij ziet komen of op de nagels van je jonge collega’s ziet. Het kan ook erg subtiel. Bijvoorbeeld door een klein detail op je nagels aan te brengen, zoals bijvoorbeeld een klein hartje.

Ook kun je kiezen voor simpele veranderingen aan je klassieke manicure. De french manicure is momenteel weer erg populair. Je kunt kiezen voor de klassieke tinten, maar je zou ook de tips van je nagels in een ander kleurtje kunnen lakken. Ook hoef je niet al je nagels onder handen te nemen (pun intended). Het kan ook heel leuk zijn om slechts een nagel van nail art te voorzien. Veel mensen kiezen dan voor hun ringvinger, maar natuurlijk is alles mogelijk.

Bron: Elegance | Beeld: Kübra Kazu (Pexels)