Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Celenes by Sweden huidverzorgingspakketten t.w.v. €53,97

De huidverzorgingsproducten van het Zweedse merk zijn vegan, en thermaal water en biologische plantenextracten vormen de basis. Je kunt de producten bij Holland & Barrett scoren, maar wij mogen ook een paar setjes weggeven!

Celenes

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we 3x een pakket van Celenes by Sweden weg.

No-nonsense skincare

Skincare met allemaal vreemde ingrediënten erin? Niet voor Celenes by Sweden. Het Zweedse huidverzorgingsmerk houdt er een no-nonsense beleid op na en gebruikt voor hun vegan huidverzorging thermaal water en biologische plantenextracten als basis. Hiermee zijn de producten perfect voor personen die op zoek zijn naar een voedende en milde skincare-routine.

Celenes by Sweden heeft meerdere producten in het assortiment om jouw huid te verzorgen, en de producten zijn verkrijgbaar bij Holland and Barrett. Om jou kennis te laten maken met het merk, mogen wij drie pakketjes met drie huidverzorgingsproducten van het merk weggeven: de Celenes Thermal Foaming Gel, de Celenes Thermal Gezichtsgelcrème en het Hyaluronzuur 2% + Ferment Active Goji Berry Serum.

Celenes Thermal Foaming Gel
Deze milde schuimende gel is geschikt om de gevoelige huid mee te reinigen. De gel is verrijkt met kamille en camellia-olie, ingrediënten die een kalmerende en hydraterende werking hebben. Het komkommerextract en thermaal water werken heerlijk verfrissend.

Celenes Thermal Gezichtsgelcrème
De gezichtsgel heeft een hydraterende werking voor de huid door ingrediënten als avocado-olie en rood zeewier. Bovendien zorgen ze voor een prachtige glow.

Celenes Hyaluronzuur 2% + Ferment Active Goji Berry Serum
Het serum met 2% hyaluronzuur is erg waardevol om de vermoeide en doffe huid stralender te maken – hyaluronzuur kan zijn eigen gewicht tot 1000 keer in water dragen. Goed om de huid mee te hydrateren. Ook is het verrijkt met vitamine C afkomstig uit de gojibes om de huid te beschermen voor invloeden van buitenaf.

Winnen

Lijkt het je heerlijk om de producten van Celenes by Sweden uit te testen? Vul dan het winformulier hieronder in en maak kans op 1 van de 3 pakketten met daarin de Foaming Cleansing Gel, de Gezichtsgelcrème en het Hyaluronzuur serum t.w.v. €53.97. Succes!

Deze actie loopt tot en met 5 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Celenes by Sweden zullen delen als je wint.