9 Redenen waarom je de nieuwe Marie Claire in huis wil halen

Een tipje van de sluier.

Lees ook

Het december issue van Marie Claire ligt sinds vandaag in de winkels en wij geven je graag wat redenen waarom je dit pareltje in huis wil halen. 

Komen ze

1/ Elise Schaap 
Actrice Elise Schaap gaat als een speer. Zo won ze onlangs een Gouden Televizier Ring, speelt ze in meerdere Nederlandse series en is ze binnenkort in een nieuwe film te bewonderen. Lees het interview in het nieuwe nummer. Enne, daarnaast hebben we ook een toffe modeshoot met haar. 

2/ Party Like A Pro
December is natuurlijk een feestmaand. Daarom selecteerden we de beste feestlooks en fijne beautytips. Extravaganza dus. 

3/ At Work 
Van carrière maken met je Instagram tot kerstborrel looks en carrièrelessen van Charlotte van ’t Wout.

4/ In vertrouwen 
Marit raakte in twee jaar tijd veertien keer om onduidelijke redenen buiten bewustzijn. Ze verloor haar baan, huis en artsen stonden voor een raadsel. Inmiddels weet ze: het is een conversiestoornis. 

5/ Verlanglijstje 
Het is altijd een kwestie van geven en nemen, maar in december willen we vooral het laatste. Onze fashion editor heeft weer fijne 101 ideeën voor je geselecteerd. Welke items zet jij op je verlanglijstje?


6/ Partylooks 
5x met groots effect feest-fähige do’s die niet ingewikkeld zijn. 

7/ Noortje Herlaar 
Ze is nu te zien in Lazarus in DeLaMar in Amsterdam. De actrice vertelt over deze bijzondere David Bowie-musical, de iconische rol die ze graag had willen spelen en over haar favoriete eigenschappen in een man. 

8/ To Do
We geven maar liefst 12 tips die je in december wil zien, doen en bespreken. 

9/ Anna Hathaway
Ze is nu te zien in Modern Love, een nieuwe tv-serie op Amazon Prime over ongewone liefdesverhalen, mét een sterrencast. Marie Claire vroeg Anne Hathaway naar haar levens- en liefdeslessen. 

Laatste nieuws

Zie ook