Win een 3-gangen diner voor 2 bij Jansz (gesloten)

Dit wil je winnen! [Gesloten]

Lees ook

We rollen bijna het weekend in, maar niet voordat we weer een leuke win-actie voor je hebben. We mogen namelijk een 3-gangen diner voor 2 (inclusief een fles huiswijn, plat of bruisend water en een kopje koffie of thee) bij Jansz. weggeven. 

Jansz.

Jansz. bestaat uit een verzameling van grachtenpanden met een prachtig uitzicht op de Keizersgracht en de Negen Straatjes. De sfeer in het hedendaagse restaurant wordt gekenmerkt door mosgroene banken langs de muren met antracietkleurige houten panelen en het witte marmer van de tafels.

De voormalige bewoner van het pand was de 17e -eeuwse kopersmid Volkert Jansz., een kopersmid met een verfijnde smaak, een scherp oog voor stijl en een passie voor levendige conversaties. Hij omarmde het goede leven, maar geloofde ook dat decadentie en luxe pas echt zegevieren wanneer ze gedeeld worden met anderen. Een knipoog naar het verleden van Jansz. zijn de vele koperen details die in het restaurant te vinden zijn.

Hollandse nuchterheid

Onder leiding van chef Jeroen Robberegt, weet de keukenbrigade van Jansz. internationale flair te vertalen naar Hollandse nuchterheid. Het lunch en diner menu bestaat uit welbekende klassiekers met een moderne uitvoering. Neem bijvoorbeeld de Salade Ossenstaart met zwarte knoflook, Kreeftenrisotto met pompoen, de Zalm met Zwarte Rijst of de Orecchiette Pasta met Truffel. Een nieuwe oude wereld van subtiele elegantie is verrassend dichtbij.

Benieuwd naar Jansz.? Kijk dan een op hun site

Winnen

Je kunt nu kans maken op een 3-gangen diner voor twee (inclusief een fles huiswijn, plat of bruisend water en een kopje koffie of thee) bij Jansz. Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je Marie Claire’s en Jansz. Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m 30 november. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

Beeld: Jansz.

Laatste nieuws

Zie ook