Selena Gomez reageert verdrietig op gewichtstoename

Ze nam hierdoor zelfs een pauze van social media.

Lees ook

Het heeft Selena Gomez ontzettend geraakt dat mensen haar aanvielen op haar gewicht, toen ze een paar kilo was aangekomen door de medicijnen die ze moest nemen in verband met haar ziekte Lupus. “Dat hakte er wel in ja, en ik was er echt door van slag”, aldus Selena in een interview met de Giving Back Generation.

Pauze

De 27-jarige zangeres probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. “Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet teveel omkijken naar wat ik heb meegemaakt. Dus ik sta bijvoorbeeld op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten maar kijk die foto’s daarna niet terug. Dat geeft me rust.”

Lees ook: Selena Gomez dropt nieuwe single en haalt uit naar ex Justin Bieber

Inspireren

Selena hoopt hiermee andere jonge vrouwen te inspireren om zich niet gek te laten maken door wat de buitenwereld van hen vindt. “Er zijn zoveel mooie meiden met prachtige en verschillende karakters, maar ze jagen een onhaalbaar ideaalbeeld na waardoor ze kapot gaan. Ze willen een totaal ander persoon zijn dan ze in werkelijkheid zijn.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook