8 Signalen dat jij je beste vriendin gevonden hebt

Best buds!

Het hebben van een beste vriend of vriendin is misschien wel het leukste wat er is. Jullie begrijpen elkaar zonder één woord te zeggen en je hebt altijd iemand waarbij je terecht kan. Door deze signalen kun je erachter komen of jij en je best bud wel écht BFF’s zijn. 

Signalen

1. Je leest haar appjes altijd zo snel mogelijk 
Ook al heb je elf ongelezen berichten van andere mensen. Als die ook een snelle reactie willen, moeten ze proberen net zo grappig en boeiend te zijn als je beste vriend(in). 

Lees ook: Zo ga je om met een vriendin die alleen maar over zichzelf praat

2. Afspreken is op de een of andere manier nog gezelliger als jullie geen plannen hebben
Jullie hebben samen een heleboel leuke uitstapjes gemaakt, wat voor fijne herinneringen zorgt. Maar een van je beste herinneringen is toch wel dat jullie gewoon thuis zaten, voor de TV met veel eten. 

3. Beslissen of je haar nieuwe liefde leuk vindt, duurt een tijdje
Oh, ze heeft een nieuwe vriend? Leuk! Wel speur je eerst al zijn Instagram foto’s af en wil je hem goed leren kennen (kan zes maanden duren) voordat je het eruit bent of hij het wel echt waard is. 

4. Andere mensen kunnen jullie band niet verpesten
Natuurlijk, hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Maar bepaalde dingen doet je denken aan momenten die je hebt beleefd met je best bud. Enne, die momenten die herbeleven jullie dan ook keer op keer. Moet je dit dan echt telkens uitleggen aan een derde persoon? Als anderen jullie momentjes gunnen, klagen we niet hoor. Anders, deal with it

5. Jullie kunnen om de meest onnozele dingen lachen die niemand anders grappig vindt
Een blik zegt al genoeg. 

6. Je kan haar vertellen als je boos op haar bent
Er is geen ongemakkelijke beraadslaging of het typen en verwijderen en overtypen van drie berichten. Je weet dat je haar alles kan vertellen, zelfs als het over haarzelf gaat.

7. Met hen praten voelt als een leuke vorm van therapie
Uiteraard telt dit niet echt als echte therapie, maar het komt er wel heel dicht in de buurt als je urenlang je diepste geheimen kunt uiten. En als je beste vriend(in) een grapje kan maken op het moment dat je het het hardst nodig hebt.

8. Je canceled plannen om bij je vriendin te zijn wanneer ze je nodig heeft
Als ze door een break up of een serieus werkdrama gaat, dan is het aan jou om al je andere plannen af te zeggen en er voor haar te zijn. En dat doe je met alle liefde.

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: Friends

Laatste nieuws