Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique

Het is al pijnlijk genoeg.

Lees ook

Een paar dagen geleden maakten Monique Westenberg en André Hazes op Instagram bekend dat hun relatie officieel verleden tijd is. Tegelijkertijd met dit pijnlijke bericht werd ook direct duidelijk dat de vader van hun kleine Dré verliefd is op iemand anders, namelijk presentatrice Bridget Maasland. Zijn zus Roxeanne Hazes reageert.

Reactie

Tijdens het onthullings-feestje van het LINDA.meiden Winterboek werd Roxeanne gevraagd naar de breuk tussen haar broer en schoonzus. De zangeres: “Ik ben al jaren geen onderdeel van dat. Het is al pijnlijk genoeg. En ik denk dat het alleen nog maar pijnlijker wordt omdat er een kindje bij betrokken is. Ik ben zelf mama, ik weet hoe dat voelt. Tenminste, ik kan me er iets bij voorstellen. En ik vind mijzelf echt niet de aangewezen persoon om daar iets van te vinden. Echt niet.”

Lees ook: Selena Gomez reageert verdrietig op gewichtstoename 

Bridget

André heeft via Instagram gereageerd op het bericht van zijn. Hij beweert nooit weg te zijn gegaan bij zijn partner en kind voor een andere vrouw, dat zou pas later zijn gekomen. “We onderzoeken of we het leuk vinden samen. En volgens Bridget was het nodig om de prille liefde op deze manier naar buiten te brengen”, aldus André.

Ook Bridget vertelde tijdens de 538 ochtendshow over haar en André: “We hebben het leuk. Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken. Zo lang zien we elkaar nog niet dus dat weet ik nog niet. Maar ik ben wel verliefd.” Ook vertelt ze dat ze alle ophef niet begrijpt en zich afvraagt waar iedereen zich mee bemoeit.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook