Nieuwe relatie voor Demi Lovato

Ze postte een foto op Instagram.

Lees ook

Demi Lovato is in love again! De 27-jarige zangeres deelde woensdag op Instagram een foto met haar nieuwe vriend Austin Wilson.

Foto

Ook Austin bevestigde de romance op social media. “Mijn liefde”, schreef hij bij een kiekje van hen samen. Op de spiegel-selfie zien we hoe Austin haar een kusje op de wang geeft. Cute!

Afgelopen zomer was Demi kort aan het daten met Mike Johnson, een oud-deelnemer van het Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette, maar dat liep uiteindelijk stuk.


Lees ook: Wait, what? Is dit de nieuwe liefde van Kylie Jenner?

Instagram

Eerder ging een andere Instagram-foto van de zangeres al viral. Demi plaatste toen een onbewerkte foto in bikini en schreef daarbij: ”Dit ben ik: rauw en echt! Ik hou van mezelf en dat zou iedereen moeten doen.”

Gelukkig kreeg ze veel positieve reacties van haar volgers. Binnen een uur nadat Demi de foto plaatste, stroomden de ruim 2 miljoen likes binnen en reageerden onder andere Vanessa Hudgens: ”Je bent prachtig.” Ook Victoria’s Secret-model Sara Sampaio reageert trots. ”Je bent mooi zoals je bent.” En zo is het maar net!

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook