Marie Claire’s weekendtips

Van een winterfair tot Chanel's beautyboetiek.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Chanel’s beauty boutique

Het Franse modehuis opent een exclusieve winkel gewijd aan parfums en beauty. Dit is de eerste boetiek in België die uitsluitend make-up en parfums biedt. Mocht je binnenkort dus een tripje naar Antwerpen boeken, dan is het zeker leuk om even een kijkje te nemen. Enne, kun je ook alvast je favo Chanel geur op je verlanglijstje zetten. 

Wanneer:
Maandag t/m zaterdag geopend

Waar:
Korte Gasthuisstraat 20/22
Antwerpen

Suikerzoet Filmfestival 

Dit jaar bestaat het Suikerzoet Filmfestival 15 jaar! Het is tevens ook het grootste, gratis indoor filmfestival van Nederland. Wat je kunt verwachten? Meer dan 125 speel- en korte films op historische locaties in de binnenstad van Schiedam. Van feelgood films tot drama. Aan alles is gedacht. En één locatie is in het historisch Kethel. Leuk om naar toe te gaan. 

Wanneer:
Van donderdag 14 november t/m zondag 17 november

Waar:
Binnenstad Schiedam 
Voor meer info, klik “hier”.

Retreat op Ibiza 

Ben jij het koude en regenachtige weer helemaal zat? Of moet je er gewoon even tussenuit? Hoewel je zou denken dat de zomer ideaal is om op Ibiza door te brengen, in de wintermaanden is het net zo heerlijk. Maak je hoofd leeg en laat je lichaam ontspannen met een yoga retreat in het mooie Can Lluc Boutique Country Hotel & Villas, gelegen in het centrum van het eiland nabij het plaatsje San Rafael. 


Kijk uit op een vallei met olijf-, amandel-, vijgen-, pijn- en Johannesbroodbomen. Een perfecte omgeving voor een yoga, meditatie of ademhalings retreat. En wist je dat het hotel in samenwerking met Ibiza Retreats, verschillende maatwerk lessen aan koppels, moeder-dochter, vriendinnen of andere samengestelde groepen aanbiedt? Klinkt goed, toch? Voor meer informatie, klik “hier”.

Waar:
Can Lluc Boutique Country Hotel & Villas
Ibiza 

Winterfair Paleis Het Loo 

Kun je niet wachten tot kerst? Kom alvast in de sferen tijdens de buitenfair van Spirt of Winter. Met ruim 150 stands, is er genoeg te beleven. Van mode tot interieur, van handmade en hedendaags tot duurzaam en doordacht. Natuurlijk kun je ook genieten van een hapje en drankje. Bezoek de Koffiebar of neem een kijkje in de Hofkeuken waar live cooking sessies worden gegeven. Genoeg te doen dus. 

Wanneer:
Woensdag 13 november t/m zondag 17 november
Voor meer info, klik “hier”.

Waar:
Paleis Het Loo
Amersfoortseweg
7313 AA Apeldoorn

Beeld: Jason Lloyd, Instagram, Chanel

Laatste nieuws

Zie ook